Yardım Bildirim tarzı

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 11 Stabil
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bildirim gelince 2 kez titriyor bir de güçlü titriyor. Bunu tek sefere düşüremiyor muyuz. İphone gibi yapamadılar şu titreşimi.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
MMX 20.4.9 sürümündeyim.
Titreşim ve dokunsal geri bildirim gücü adı altında bi menü oluşturulmuş olasada içerisinden sadece titreşim açıp kaoatılabiliyor. Güç ayarlama yok malesef.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MMX 20.4.9 sürümündeyim.
Titreşim ve dokunsal geri bildirim gücü adı altında bi menü oluşturulmuş olasada içerisinden sadece titreşim açıp kaoatılabiliyor. Güç ayarlama yok malesef.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef hocam maalesef. Hayır bir de titreşim motoru ne zamandan kalma bu telefonlarda nokia zamanından mı. Böyle titreşim mi olur. Telefon parçalancak. İphonedakileri belki biliyordunux o ksdar derinden ve sadece vuruyor ki. Zaten titreşimin sesini duymuyorsunuz telefona dokunursanız hissediyorsunjz. Bunlarda öyle mi sesi de duyuluyor

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Maalesef hocam maalesef. Hayır bir de titreşim motoru ne zamandan kalma bu telefonlarda nokia zamanından mı. Böyle titreşim mi olur. Telefon parçalancak. İphonedakileri belki biliyordunux o ksdar derinden ve sadece vuruyor ki. Zaten titreşimin sesini duymuyorsunuz telefona dokunursanız hissediyorsunjz. Bunlarda öyle mi sesi de duyuluyor
Bu cihazlardada titreşim gücünü düşürdüğümüzde aynı hisse ulaşabiliyoruz hocam. Mesela ben swiftkey klavyede titreşimi çok küçük bir miktara azaltarak açıyorum. Tuşlara bastığımda geri dönüşü bana çok güzel oluyor. İphone 5 cihaz için yazılım yaparken xiaomi 50 cihaz için yazılım yaptığı için kullanıcıları yeterince memnun edemiyor.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazlardada titreşim gücünü düşürdüğümüzde aynı hisse ulaşabiliyoruz hocam. Mesela ben swiftkey klavyede titreşimi çok küçük bir miktara azaltarak açıyorum. Tuşlara bastığımda geri dönüşü bana çok güzel oluyor. İphone 5 cihaz için yazılım yaparken xiaomi 50 cihaz için yazılım yaptığı için kullanıcıları yeterince memnun edemiyor.
Titreşim düşürdüğümde de aynı maalesef. Üstelik cızırtılı ses de çıkıyor. İphone 7 ve üstü bir telefonda deneyin farkı hissedeceksiniz hocam.

Oyla:
Üst Alt