Yardım Bildirim Sorunu

• Konbuyu başlatan Right
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 3K

Right

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Konular
2
arkadaşlar merhaba,
kullanmaya dün başladım miband tools ile birlikte kullanıyorum bir sorum olacak.
Akşam tüm ayarladığım bildirim geliyordu sabah kalktım bildirimler gelmemeye başladı. mi fit ve mi band tools uygulaması açtıktan sonra çalışmaya başladı. ama bildirim ekranında zaten bağlı olarak gösteriyordu. neden gelmemiştir. uyku modu felan mı var ? ya da uygulamalara ekstra bir izin mi vermem gerekiyor?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
arkadaşlar merhaba,
kullanmaya dün başladım miband tools ile birlikte kullanıyorum bir sorum olacak.
Akşam tüm ayarladığım bildirim geliyordu sabah kalktım bildirimler gelmemeye başladı. mi fit ve mi band tools uygulaması açtıktan sonra çalışmaya başladı. ama bildirim ekranında zaten bağlı olarak gösteriyordu. neden gelmemiştir. uyku modu felan mı var ? ya da uygulamalara ekstra bir izin mi vermem gerekiyor?

Güvenlik uygulaması içinden uygulamalara otomatik başlatma izni verdiniz mi hocam?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
o ayarı bulamadım bir türli android one GM 5 kullanıyorum

Ben MIUI için yazmıştım hocam. Ancak sorun kaynağı aynı zannediyorum. telefonunuzun ayarlarında bir yerlerde arka planda başlatma izni gibi bir şey olması gerekli. O izni vermeniz lazım.

Right

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geliştirici seçeneklerinde arka plan işlem sınırı ayarlarında devre dışı uygulamalar diye bir seçenek buldum. instagram face ve google uygulamalarında gibi arka planda sürekli çalışan uygulamalarda etkin idi mi fit ve mi band tools u etkin yaptım.

herhalde bu ayardır

Üst Alt