Yardım Bildirim Paneli Siyah Tema Sorunu Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruslan barkalayev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dvliva
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3 Kararlı - 10.3.2.0 (OCHMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese Merhaba,

Telefonum Xiaomi Mi Note 3.
Android sürümü : 8.1.0
MIUI Sürümü : Global 10.3 Kararlı - 10.3.2.0 (OCHMIXM)

Problem : Yakın zamanda aldığım güncelleme sonrası mesajlar alanı, bildirim paneli ve ses açma kapama görseli siyah renk oldu. Hiçbir tema ile bu siyah görselleri kaldıramadım. Launcher değiştirdim yine fayda sağlamadı. İnternette ise ilerleyen zamanlarda MIUI için gelecek olan karanlık tema konularını okudum. Benim telefonum bu özelliği almış olabilir mi ? Bug olmuş olabilir mi ?

Siyah renkten hiç hoşlanmıyorum ve bildirim paneli dahil şeffaf ve açık renkler kullanmak istiyorum. Bu özelliği kaldıracağım bir alan, yer var mıdır acaba ?

Yardımlarınız rica olunur.
Sağlıcakla.

ruslan barkalayev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dvliva
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Günaydın.

Hata alan kullanıcı ile iletişime geçtim. Bazı programları sildiğinde hatanın düzeldiğini söyledi. Ben ise telefonda ne kadar program varsa sildim. Hala hatanın sebebini bulamadım. Umarım yakın zamanda başka bir patch gelir ve bu hata ortadan kalkar.

İşin garip kısmı ise birkaç kişiden başka bu hatayı alan kişinin olmaması. Konunun takibinde kalacağım. Er ya da geç çözülecektir.
Sağlıcakla.

Oyla:

ruslan barkalayev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dvliva
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Herkese merhaba,
Problem çözüldü. Yardımlarınız için çok minnettarım. Şimdi ne yaptığımı anlatacağım. Umarım böyle bir problem yaşayanlara yardımcı olabilir.

- Telefonumda problem yaratacak tüm programları sildim ve defalarca yeniden başlatmama rağmen hata çözülmedi.
- Problem tamamen bundle uygulamasından kaynaklanıyor.
- Bundle uygulamasını tekrar yükledim ve kurulum sırasında telefonun içeriğine erişim yetkisi olduğunu öğrendim.
- Programı tekrar yükledikten sonra bundle içerisinde gece modunu aktif hale getirdim.
- Sonra Bundle içerisinden tekrar gece modunu kapattım. Programı sildim ve telefonu yeniden başlattım.
- Yaşadığım problem çözülmüş oldu. Telefonda Bundle programını silseniz bile telefon içeriğindeki ayarlara erişim yetkisi bulunduğu için silindiği sırada sistem ayarlarında düzeltme yapmıyor. Programı tekrar kurup gece modunu aktif hale getirip tekrardan gece modunu kapatmanız lazım. Daha sonra programı silip telefonu yeniden başlattığınızda problem gideriliyor. Ah şu Bundle !!!

Sağlıcakla. İyi günler dilerim.

Oyla:

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Geçmiş olsun,Sevindim düzeldiğine

Oyla:

Gedikus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mı mix 2
Konular
0
Herkese merhaba,
Problem çözüldü. Yardımlarınız için çok minnettarım. Şimdi ne yaptığımı anlatacağım. Umarım böyle bir problem yaşayanlara yardımcı olabilir.

- Telefonumda problem yaratacak tüm programları sildim ve defalarca yeniden başlatmama rağmen hata çözülmedi.
- Problem tamamen bundle uygulamasından kaynaklanıyor.
- Bundle uygulamasını tekrar yükledim ve kurulum sırasında telefonun içeriğine erişim yetkisi olduğunu öğrendim.
- Programı tekrar yükledikten sonra bundle içerisinde gece modunu aktif hale getirdim.
- Sonra Bundle içerisinden tekrar gece modunu kapattım. Programı sildim ve telefonu yeniden başlattım.
- Yaşadığım problem çözülmüş oldu. Telefonda Bundle programını silseniz bile telefon içeriğindeki ayarlara erişim yetkisi bulunduğu için silindiği sırada sistem ayarlarında düzeltme yapmıyor. Programı tekrar kurup gece modunu aktif hale getirip tekrardan gece modunu kapatmanız lazım. Daha sonra programı silip telefonu yeniden başlattığınızda problem gideriliyor. Ah şu Bundle !!!

Sağlıcakla. İyi günler dilerim.
Teşekkür ederim çok işime yaradı.

Oyla:

e_a_b_6_9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
mi 6
Konular
0
Herkese merhaba,
aynı siyah tema sorununu ben de yaşadım. bundle uygulamasını daha önce hiç kullanmamıştım ama yinede kurdum gece modunu açıp kapattım sonra uygulamayı sildim, sorun düzeldi Yes~~

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt