Yardım Bildirim ışığının tek renk yanması.

• Konbuyu başlatan zeus67
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 1K

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Bir kaç gündür sormak istiyorum fırsat olmadı bi türlü, mi 8 telefonumu ilk aldığımda miui 8 ya da 9 sürümü vardı, hangisi olduğunu şu an hatırlamıyorum. Eski sürümde bildirim ışığı rengini ayarlayabiliyordum. Şu an miui 10 Global 10.1.2.0 sürümünü kullanıyorum ancak bildirim geldiğinde tek renk beyaz olarak yanıyor. Whatsapp'tan farklı bildirim ışığı ayarlıyorum yine de beyaz renkli yanıyor. Sebebi ya da çözümü var mıdır? Bilen varsa memnun olurum. Forumda bununla ilgili başlık göremedim. Önceden açıldıysa affola.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Daha önce farklı renkte kullandığınıza emin misiniz? Donanım olarak desteklemediğini biliyordum ben. Eğer dediğiniz gibi ise umarım yazılımla çözerler. Ama şuan kullanmış olduğunuz sürümde böyle bir seçenek maalesef yk.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce farklı renkte kullandığınıza emin misiniz? Donanım olarak desteklemediğini biliyordum ben. Eğer dediğiniz gibi ise umarım yazılımla çözerler. Ama şuan kullanmış olduğunuz sürümde böyle bir seçenek maalesef yk.
İlk aldığımda whatsapp grup mesajlarını cam böceği rengine almıştım, hep öyle kullanırım çünkü, net hatırlıyorum bildirimler o renk gelirdi. Umarım eskisi gibi olur :/

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Sadece beyaz renk tartışıldı yabancı formlarda bildirim ledi RGB ancak pil ömrü için sadece beyaz renk bildirim geliyor diyenler vardı ne kadar doğru bilmem cihazı rootlu olan arkadaşlar light flow programı ile diğer renkleri kontrol edebilirler rootsuz program çok kısıtlı bir sonuca ulaşamadım

Oyla:

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
İlk aldığımda whatsapp grup mesajlarını cam böceği rengine almıştım, hep öyle kullanırım çünkü, net hatırlıyorum bildirimler o renk gelirdi. Umarım eskisi gibi olur :/

Öyle bir seçenek olduğunu ben de hatırlıyorum fakat farklı renk seçsem bile beyaz yanmaya devam ediyordu.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya ben çok da iddia etmeyeyim, alır almaz miui 10'a güncelledim ama sanki kullandığım o kısa sürede varmıştı diye hatırladım. Değerli yorumlarınıza teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt