Yardım Bildirim Gelmiyor

cocnmare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi8 EE
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stable v12.0.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 Explorer Edition
Bootloader Kilidi
Kapalı
Uygulamaya girmezsem bildirimler gelmiyor. Whatsapp, instagram, Facebook, Snapchat hiç birinde bildirim falan gelmiyor. Tüm bildirim ayarlarını açık. (hepsini önemli dedim). Kilit ekranl olsun falan hepsi açık. Otomatik başlatma açık. Bataryada No Restriction seçili, (recommended olanı denedim yinede aynı).

Uygulamaya giriyorum sonra bataryada active uygulama diye çıkıyor. Sonra kendiliğinden sleeping apps oluyor. Ben kaç aydır böyle kullanıyorum sandım güncellemeden dolayı yeni güncellemeni bekledim, miui 12 geldi ama hala sorun devam ediyor. Bir çözümü yok mu bunu ? Yardımcı olursanız sevinirim

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Senkronizasyon açık olmalı. Anlık bildirimler gelmez başka türlü.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

cocnmare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi8 EE
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senkronizasyon açık olmalı. Anlık bildirimler gelmez başka türlü.

Bunu aktif ettikten sonra düzeldi sabah, ama şimdi yeniden aynı sorun, mıuı12de bildirim çubuğunda yok senkronjzasyon, başka nerden aktif oluyor ?

Ekli dosyalar

• IMG_20200825_165602.jpg
    IMG_20200825_165602.jpg
    278,8 KB · Görüntüleme: 26
Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Ayarların altında hesaplar ve senkronizasyon olmalı bir şekilde.

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Uygulamaya girmezsem bildirimler gelmiyor. Whatsapp, instagram, Facebook, Snapchat hiç birinde bildirim falan gelmiyor. Tüm bildirim ayarlarını açık. (hepsini önemli dedim). Kilit ekranl olsun falan hepsi açık. Otomatik başlatma açık. Bataryada No Restriction seçili, (recommended olanı denedim yinede aynı).

Uygulamaya giriyorum sonra bataryada active uygulama diye çıkıyor. Sonra kendiliğinden sleeping apps oluyor. Ben kaç aydır böyle kullanıyorum sandım güncellemeden dolayı yeni güncellemeni bekledim, miui 12 geldi ama hala sorun devam ediyor. Bir çözümü yok mu bunu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ayarlar-uygulama yöneticisinde bildirim izni verilmişmi ?

Oyla:

cocnmare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi8 EE
Konular
3
Ayarlar-uygulama yöneticisinde bildirim izni verilmişmi ?

Tüm bildirimler açık, hatta bataryaya No Restriction yapmışım. Yukardakı arkadaşın söylediği gibi yapıyorum düzeliyor ama temelli düzelmiyor. İlla girip kapatıp açmam lazım senkronizasyonu. Bi yerde yalnış yapıyor muyum acaba

Oyla:

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
aynı sorunlar bende de mevcut miuipro 20,8,20 kullanıyorum özellikle whatsapp biri mesaj atınca uygulamayı açmadan bildirim gelmiyor bütün ayarlar bende de açık senk açık ayrıca whatsapp da şöyle bir sorun var kişiye özel ses tonu atıyorum bir süre mesajlar o ses tonunda geliyor sonrasında kendiliğpinden mesaj sesi default oluyor 208,13 rom da da vardı bu sorun birde kişiyi kaydederken boşluk bırakmıyor isimleri bitişik olarak kaydediyor

Oyla:

cocnmare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi8 EE
Konular
3
aynı sorunlar bende de mevcut miuipro 20,8,20 kullanıyorum özellikle whatsapp biri mesaj atınca uygulamayı açmadan bildirim gelmiyor bütün ayarlar bende de açık senk açık ayrıca whatsapp da şöyle bir sorun var kişiye özel ses tonu atıyorum bir süre mesajlar o ses tonunda geliyor sonrasında kendiliğpinden mesaj sesi default oluyor 208,13 rom da da vardı bu sorun birde kişiyi kaydederken boşluk bırakmıyor isimleri bitişik olarak kaydediyor

Bende herşey normal, birtek bu bildirimler sıkıntılı. Senkronizasyonu aç kapat yaptıktan sonra 30 dakk falan düzeliyor sonra yine aynı bildirim gelmiyor girmezsem

Oyla:
Üst Alt