Yardım Bildirim gelmemesi

Murathan05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V9.6.11.0
Telefon Modeli
Xiaomi a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, Xiaomi a2 lite kullanıcısıyım telefondan çok memnunum fakat tek sıkıntısı var instagramdan mesaj geldiği zaman bildirim düşmüyor, uygulamaya girdiğim zaman bildirim geliyor, gözüküyor ayarlardan uygulama bildirimlerinin herşeyini açtım bütün izinler verili fakat bildirim düşmüyor bu sadece instagramda değil WhatsApp vs. Uygulamalarda da bu sıkıntıyı yaşıyorum çözümü nedir?

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Uygulamaları yönet/İnstagramı seç/Bildirimler yazan yere tıkla, en üstte bildirimleri göster ve uygulama ikon işareti karşıları açık yapıver birde en altta uygulama ayarları kısmından anında ilet bildirimlerini sessize al kısmının karşısı kapalı olmalı. Bunlarıda denedinizmi.
Denedim hocam.bir tek vekalet verip evi satabilir iznini vermedim o derece. Bir çok kişi de kronik bir sorun olduğunu yazmış. Güncelleme den başka çare yok anlaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun Android Pie'da kronik bir sorun. WhatsApp gibi mesajlaşma ugyulamaları da bildirimleri geciktiriyor. Uygulamaların yeni güç tasarrufu modlarına karşı kendilerini geliştirmesi lazım. Beklemek yapabileceğimiz tek şey... Telegram örneğin bu soruna sebep olmuyor.
Hocam bende Oreo var. Demek ki pie a geçince de değişmiyor. pie güncellemesinden de umudu keselim o zaman. Artık umudumuz MIUI güncellemesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamaları yönet/İnstagramı seç/Bildirimler yazan yere tıkla, en üstte bildirimleri göster ve uygulama ikon işareti karşıları açık yapıver birde en altta uygulama ayarları kısmından anında ilet bildirimlerini sessize al kısmının karşısı kapalı olmalı. Bunlarıda denedinizmi.
Hocam sizde de mi 8 lite var ve Oreo mu yüklü?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt