Yardım Bildirim Gelmemesi sorunu

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 ay önce google play hizmetlerinin verilerini vemizledikten sonra (sertifika sorununu çözmek için) uygulamalardaki bildirimleri almamaya başladım, wp twitter gmail gibş uygulamalarda uygulamayı açtığım zaman bildirimler geliyor açmadığım sürece haberim bile olmuyor yardım edebilecek var mı acaba?(pil kullanımı seçeneklerini değiştirmeyi denedim)

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 1 ay önce google play hizmetlerinin verilerini vemizledikten sonra (sertifika sorununu çözmek için) uygulamalardaki bildirimleri almamaya başladım, wp twitter gmail gibş uygulamalarda uygulamayı açtığım zaman bildirimler geliyor açmadığım sürece haberim bile olmuyor yardım edebilecek var mı acaba?(pil kullanımı seçeneklerini değiştirmeyi denedim)
Merhaba, bildirim alma sorunu yaşadığınız uygulamalara otomatik başlama izni vermeyi deneyin.

Oyla:

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google Play Hizmetleri'nin verilerini tekrar silmeyi deneyin ve eğer telefonda twrp yüklü ise iki wipe yapmak da işe yarayabilir.
Hocam bunları da yaptım önceden bir kaç kez ama işe yaramadı :(

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Bende de Miui 10, Mi9T var. Dün WhatsApp'tan gelen mesajlar yarım saat sonrasında bildirim ekranına düşmüştü. Ara ara uygulamalardan maalesef bildirim gelmiyor. Bütün izinler, pil tasarrufu, otomatik başlatma vs açık olmasına rağmen bildirim sorunu yaşıyorum.

Oyla:
Üst Alt