Yardım Bildirim geldiğinde titreşim oluyor fakat sesi çıkmıyor

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
wipe ve sıfırlamayı tekrar yapın eğer olmazsa tekrar romu kurun gene sorun çözülmezse ozaman stock romu mi flash üzerinden kurun
recovery açılmıyor açılsa öyle yapacam recovery açılmadığı için fastboot rom indiriyorum onunla açmaya çalışacağım

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
sağol sorunu çözdüm romun zipi flashlarken tik işaretinin tekini kapatmışım
bazen oluyor ya dalgınlık oluyor sevindim çözmene bir sorunun olursa yaza bilirsin bende redmi note 9 pro kullanıyorum s le neredeyse aynı telefon

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
bazen oluyor ya dalgınlık oluyor sevindim çözmene bir sorunun olursa yaza bilirsin bende redmi note 9 pro kullanıyorum s le neredeyse aynı telefon
1 2 tane aosp rom buldum onlarıda 1 ay süreyle denemek istiyorum senin daha önceden denediğin aosp rom varmı

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
1 2 tane aosp rom buldum onlarıda 1 ay süreyle denemek istiyorum senin daha önceden denediğin aosp rom varmı
çok fazla var ama ressurection remix, derpfest, aosp extended, crdorid, pixel experience, evulation x ve pixel experience plus daha çok içim ısınan romlar

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
çok fazla var ama ressurection remix, derpfest, aosp extended, crdorid, pixel experience, evulation x ve pixel experience plus daha çok içim ısınan romlar
daha önceden general mobile gm5plus kullanıyordum onda ressurection remix kullanıyordum note9 için varsa onu kullanmayı tercih ederim

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
bizim cihazlar yazılımsal olarak farklı sanırım senin cihaz curtana bendeki joyeuse oyüzden bilgim yok ama ressurection remixin orijinal sayfasından bir bak varsa kendi cihazın için olanı indir

Üst Alt