bende şuan bi rom deniyodum ama kurulum bitmeden google hesabını girdikten sonra telefon kapanıyortamamdır şuan telefona rom atacağım bir kaç dakikaya dönerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayarlardan bildirimlere girdiğinizde uygulamalar çıkacak karşınıza hangi uygulamadan mesaj ve ya bildirim geldiğinde ses çıkmasını istiyorsanız üzerine tıklayın seslere izin ver kısmını etkinleştirin umarım onunla alakalıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer hala çıkmıyorsa başka bir bildirim sesini deneyin eğer genede başarısız olursa yazılımsal ola bilir
rom aosp rommuydubende şuan bi rom deniyodum ama kurulum bitmeden google hesabını girdikten sonra telefon kapanıyor
hayır Rom - MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S (curtana)_V13.0. yayınlandı... bunu kurarken öyle oldurom aosp rommuydu
evet temiz kurulum yaptım zaten cihaz en başta açıldı ben bilgilerimi girdim tam google kurulum tamamlanıyor yazısı geldiğinde telefon yeniden başladı otomatik bir şekilde sonra recovery girmeye çalıştığımda orangefox geliyor sonra yeniden başlıyortemiz kurulum yaptınızmı
wipe ve sıfırlamayı tekrar yapın eğer olmazsa tekrar romu kurun gene sorun çözülmezse ozaman stock romu mi flash üzerinden kurunevet temiz kurulum yaptım zaten cihaz en başta açıldı ben bilgilerimi girdim tam google kurulum tamamlanıyor yazısı geldiğinde telefon yeniden başladı otomatik bir şekilde sonra recovery girmeye çalıştığımda orangefox geliyor sonra yeniden başlıyor