Yardım Bildirim geçmişi kaydetme uygulaması önerisi verir misiniz?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kayan bildirimleri mi kapatmalıyım? Burada o şekilde bir seçenek yok. YouTube'a baktığımda da var görülüyor. Fakat bende yok. Ya da gerçekten başka bir konu var. Kayan bildirimleri kapatırsam filterbox veya notisave sağlıklı çalışır mı? Çalışma sistemine aykırı düşer mi?
O ayarların açık ya da kapalı olmasının bir etki edeceğini sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez sonuç olarak. Hem almış olduğun sonucu da bizimle paylaşıp katkıda bulunabilirsin. Üstte yazan mesajlarda arkadaşın bir tanesi Hidden Settings adlı bir uygulama paylaşmış. O programı yükleyerek de aktif hale getirmeyi deneyebilirsin.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
O ayarların açık ya da kapalı olmasının bir etki edeceğini sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez sonuç olarak. Hem almış olduğun sonucu da bizimle paylaşıp katkıda bulunabilirsin. Üstte yazan mesajlarda arkadaşın bir tanesi Hidden Settings adlı bir uygulama paylaşmış. O programı yükleyerek de aktif hale getirmeyi deneyebilirsin.
Bu uygulamaların bildirimleri mantıken yakalaması gerekir.
Kayan bildirimleri kapattığımda filterboxtan yine bildirim alamadım.
Hidden settings uygulamasını indirdim, ancak bildirim geçmişine buradan mı bakmamız gerekiyor?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
O uygulama içerisinde arama kısmına bildirim geçmişi diye aratıp, o ayarların olup olmadığını kontrol et.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
O uygulama içerisinde arama kısmına bildirim geçmişi diye aratıp, o ayarların olup olmadığını kontrol et.
Onlar var ama istediğim şeyi yapmıyor.
Bu şekilde birşey istememiştim. Sadece orada olmaları değil birikip de tıklanabilir olmaları gerekiyor.
Bu günlük ve geçmiş kısmı çok aradığım bir şey değil. Anlam veremediğim bir şekilde uygulamalar bildirimleri saklamıyorlar.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
bu sadece custom romda bulunur stok romda olmaz.
Dediğim gibi bunlar uygulamalar gibi başarılı değil.
Uygulamaların neden bildirimlerin hepsini yakalamadığına anlam veremiyorum.
Amacım tertemiz olsun widget ya da kayan bildirim de olmasın.
Gelenleri uygulama çeksin ve birktirsin bende boş zamanımda tek tek kontrol edip, yararlı bilgi ve haberleri kaçırmayayım konusudur.

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
30
Onlar var ama istediğim şeyi yapmıyor.
Bu şekilde birşey istememiştim. Sadece orada olmaları değil birikip de tıklanabilir olmaları gerekiyor.
Bu günlük ve geçmiş kısmı çok aradığım bir şey değil. Anlam veremediğim bir şekilde uygulamalar bildirimleri saklamıyorlar.
verdiğim uygulamayı kurup "settings hidden"
içinden bildirim geçmişi yazın bu uygulamanın olayı xiaomi gizli özellikleri çıkarmak için kullanır.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
verdiğim uygulamayı kurup "settings hidden"
içinden bildirim geçmişi yazın bu uygulamanın olayı xiaomi gizli özellikleri çıkarmak için kullanır.
Tabii ki anladım.
Onu yaptım zaten.
Sadece demek istediğim bu değil, anlatamıyorum.

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
30
Tabii ki anladım.
Onu yaptım zaten.
Sadece demek istediğim bu değil, anlatamıyorum.
sizin istediğiniz sanırım gelen bildirime tıklayıp gelen yere gitmek istiyorsunuz. doğru mu anladım? eğer böyle ise bu imkansız çünkü bildirim geçmişi eskiyi gösterir anlık gelen bildirim gibi kaynağa atmasını beklemeyin.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
sizin istediğiniz sanırım gelen bildirime tıklayıp gelen yere gitmek istiyorsunuz. doğru mu anladım? eğer böyle ise bu imkansız çünkü bildirim geçmişi eskiyi gösterir anlık gelen bildirim gibi kaynağa atmasını beklemeyin.
Gelen bildirimlerle gerçek zamanlı olarak ilgilenmiyorum. Sabah biriksin, akşam boş olduğumda bakarım. Başka bir deyişle, istatistik verip ne kadar bildirim olduğunu göreyim, kategorik olsun. Filterbox bunu yapıyor ama hem ekranın üst kısmında hem de uygulama içinde göstermesi beni rahatsız ediyor. İstediğim yalnızca uygulama içinde biriktirmesi, amacı da bu zaten. Anlamadığım bir şey varsa lütfen söyle.

Analoji ile anlatmak istersem:

Düşün ki, senin bir kutu şekerin var. Bu kutuda şekerleri her gün koyuyorsun ama kutunun kapağı açık. Her biri geldiği zaman, hemen alıp yemekten çok, ben akşam olunca kutuya bakıp ne kadar şekerim olduğunu görmek istiyorum.

Gündüzleri kutunun kapağını kapalı tutmayı tercih ediyorum. Böylece akşam olunca, kutumda kaç tane şeker kaldığını biriktirip görebiliyorum. Ama şekerim hem kutuda hem de masa üzerinde görünce, bu beni üzüyor. Çünkü ben sadece kutunun içinde durmasını istiyorum. Kutunun amacı, şekerleri toplamak ve saklamak, değil mi?

Üst Alt