sizin istediğiniz sanırım gelen bildirime tıklayıp gelen yere gitmek istiyorsunuz. doğru mu anladım? eğer böyle ise bu imkansız çünkü bildirim geçmişi eskiyi gösterir anlık gelen bildirim gibi kaynağa atmasını beklemeyin.
Gelen bildirimlerle gerçek zamanlı olarak ilgilenmiyorum. Sabah biriksin, akşam boş olduğumda bakarım. Başka bir deyişle, istatistik verip ne kadar bildirim olduğunu göreyim, kategorik olsun. Filterbox bunu yapıyor ama hem ekranın üst kısmında hem de uygulama içinde göstermesi beni rahatsız ediyor. İstediğim yalnızca uygulama içinde biriktirmesi, amacı da bu zaten. Anlamadığım bir şey varsa lütfen söyle.
Analoji ile anlatmak istersem:
Düşün ki, senin bir kutu şekerin var. Bu kutuda şekerleri her gün koyuyorsun ama kutunun kapağı açık. Her biri geldiği zaman, hemen alıp yemekten çok, ben akşam olunca kutuya bakıp ne kadar şekerim olduğunu görmek istiyorum.
Gündüzleri kutunun kapağını kapalı tutmayı tercih ediyorum. Böylece akşam olunca, kutumda kaç tane şeker kaldığını biriktirip görebiliyorum. Ama şekerim hem kutuda hem de masa üzerinde görünce, bu beni üzüyor. Çünkü ben sadece kutunun içinde durmasını istiyorum. Kutunun amacı, şekerleri toplamak ve saklamak, değil mi?