Yardım Bildirim çubuğunu nasıl şeffaf yaparım

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Merhaba resimde görüldüğü gibi bildirim çubuğum hep koyu şekilde gözüküyor tema değiştirdiğim zaman bir kaç saat şeffaf oluyor ancak daha sonra kendi kendine tekrar koyulaşıyor nasıl tamamen şeffaf yapabilirim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-03-20-14-30-941_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-09-03-20-14-30-941_com.miui.home.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 101

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Gece modunu kapatmayı bulamadım nasıl yapacağım

Yüklemiş olduğunuz ygulamalarınızı teker teker gözden geçirmeniz gerekli. Örneğin bende bu sıkıntıyı yaratan uygulama "bundle", başka arkadaşlarımız farklı uygulamalar nedeniyle bu sorunu alıyor.

Oyla:

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklemiş olduğunuz ygulamalarınızı teker teker gözden geçirmeniz gerekli. Örneğin bende bu sıkıntıyı yaratan uygulama "bundle", başka arkadaşlarımız farklı uygulamalar nedeniyle bu sorunu alıyor.
Bundle uygulamasını indirdim örnek olması adına uygulamayı kurarken her hangi bir erişim izin istemedi uygulamanın ayarlar kısmında gece modu seçeneği var ancak kapalı, şimdi tüm uygulamalarıma tek tek girip ayarlarından gece modu açık olanlar varsa kapatacak mıyım ?

Birde bildirim çubuğu şeffaftan koyu hale gelmesi ekran yan dönünce oluyor ister uygulamadayken ister bir dosya açıkken ekran yan dönünce koyulaşıyor bunun sebebinin uygulamalar olduğuna emin misiniz, lütfen yardımcı olun gerçekten can sıkıcı bir durum, şimdiden teşekkür ederim angel~~

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bundle uygulamasını indirdim örnek olması adına uygulamayı kurarken her hangi bir erişim izin istemedi uygulamanın ayarlar kısmında gece modu seçeneği var ancak kapalı, şimdi tüm uygulamalarıma tek tek girip ayarlarından gece modu açık olanlar varsa kapatacak mıyım ?

Birde bildirim çubuğu şeffaftan koyu hale gelmesi ekran yan dönünce oluyor ister uygulamadayken ister bir dosya açıkken ekran yan dönünce koyulaşıyor bunun sebebinin uygulamalar olduğuna emin misiniz, lütfen yardımcı olun gerçekten can sıkıcı bir durum, şimdiden teşekkür ederim angel~~

Hem bede hem de bir çok kullanıcı arkadaşımızda sorun gece modu kapatıldığında düzelmişti. Sizin sorununuzun sebebinin aynı olabileceğini düşünerek tavsiyeyi ilettim hocam. Dilerseniz farklı çözüm yöntemleri de araştırabilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt