- Adım
- Berat
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 59
Hocam zaten emoji ekleyebiliyoruz ancak ilk mesajda resimde göründüğü gibi yazı yazma için çözüm arıyoruz
Hocam o yazıların olduğu yani wps ile açılan dosyayı direk yükleyebilir misiniz buraya?Hocam şimdi öğrendim font yüklüyorsun
Bu fontu indirmeniz lazımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben indirdim ama nasıl ayarlicam onu yapamadım sorduğum arkadas Ban şöyle anlattı
Biliyorsanız Nasıl ayarlicaz yardımcı olur musunuz
Miui 10 da sadece kilit ekranında gözüküyor.Ben de Vodafone yazısı gözükmüyor mi6
Bu resimdeki gibi bildirim cubuguna şekilli resimli yazı yazılıyor mu
Oluyorsa
Nasıl?
Hocam Ottoman hocamın konusunu biliyorum. Ama bende twrp ve root yok malesef. Düz global kararlı kullanıyorum. Sadece xiaomi yazısı yada logosu olarak arıyorum. Ama hiçbir yerde bulamadım. Gönderen olursa çok sevinirim.Her türlü şekilli ve resimli yazılıyor Setry kardeşim... Ottoman kardeşimin bununla ilgili konusu var.
Buyrun Buradan;
Status Bar Logo ekleme
Twrp ve rootsuz bşr cihaz düşünmediğim ve kullanmadığım için bu konuda sana yardımcı olamayacağım kardeşim.Hocam Ottoman hocamın konusunu biliyorum. Ama bende twrp ve root yok malesef. Düz global kararlı kullanıyorum. Sadece xiaomi yazısı yada logosu olarak arıyorum. Ama hiçbir yerde bulamadım. Gönderen olursa çok sevinirim.
Genede sağol hocam ben sadece arkadaşın resimlerde gösterdiği gibi bir xiaomi yazısı veya logosu istiyorum emoji olarak. Yani onuda kilit ekranda göster seçeneğini işaretleyip kullanacağım.Twrp ve rootsuz bşr cihaz düşünmediğim ve kullanmadığım için bu konuda sana yardımcı olamayacağım kardeşim.