Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Evet kodlamada hata yaptık. Güncellemede düzelteceğim.

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
şu konudaki tam aradığımız gibiydi ..en solda şebeke göstergesi, oparatör ismi,mobil veri,wifi,ortada saat, en sağda şarj göstergesi onun yanında saat ile şarj götergesi arasında gelen bildirim simgeleri...
ben hep bunu kullanıyordum general mobil discovery de lakin 6.1.7 ye geçtikten sonra 4x4 olan durum çubuğu paneli, yukarıdan aşağıya tek sıra oldu..bunu ayarlarıyla ilgili yardımcı olacak arkadaş varmı...

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
şu konudaki tam aradığımız gibiydi ..en solda şebeke göstergesi, oparatör ismi,mobil veri,wifi,ortada saat, en sağda şarj göstergesi onun yanında saat ile şarj götergesi arasında gelen bildirim simgeleri...
ben hep bunu kullanıyordum general mobil discovery de lakin 6.1.7 ye geçtikten sonra 4x4 olan durum çubuğu paneli, yukarıdan aşağıya tek sıra oldu..bunu ayarlarıyla ilgili yardımcı olacak arkadaş varmı...
Tamam bu konudaki de aynı. Ana başlıkta resimlerime bakarsan görürsün zaten. Sadece bu güncellemede farklı yerde. Bir sonrakinde düzeltilecek

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

xxgsliemrexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
I9300
Konular
3
Merhaba kardeşim sana dediklerim haricinde birde pil simgesinin yanındaki yüzdeyi sağa alabilirmisin

Dostum yalnız normalinde de yüzde solda ? Bak bu ios9 kullanan arkadaşımın bana attığı ss

Ekli dosyalar

• IMG_20160113_152057.jpg
    IMG_20160113_152057.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 61

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Dostum yalnız normalinde de yüzde solda ? Bak bu ios9 kullanan arkadaşımın bana attığı ss
Ya ben mi yanlış görüyorum siz mi ben anlamıyorum artık. Ana başlıkta daha önce paylaşmış olduğum resimlere bakın. Şuan ki kullanmış olduğunuza değil. Mobil veri solda wifi onun sağında. pil simgesi sağda pil yüzdesi onun solunda. Senin gönderdiğin resimdede aynı nasıl pil yüzdesi solda... Aşağıdaki resimlere bakıp fark ne bana söyler misin?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Tamam bu konudaki de aynı. Ana başlıkta resimlerime bakarsan görürsün zaten. Sadece bu güncellemede farklı yerde. Bir sonrakinde düzeltilecek
anladım hocam sağol..birde o linkini verdiğim konudakinde şarj simgesine bir kez dokununca ekranı kitliyor onuda yapabilirmisin diyecem ama uzun ve zahmetli işler, zamanını alamayız tabi..

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
anladım hocam sağol..birde o linkini verdiğim konudakinde şarj simgesine bir kez dokununca ekranı kitliyor onuda yapabilirmisin diyecem ama uzun ve zahmetli işler, zamanını alamayız tabi..
O modül ile yapılıyor. Diğer türlü kernel düzenlemen gerek. wsm modül bölümüne bakabilirsin

xxgsliemrexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
I9300
Konular
3
Ya ben mi yanlış görüyorum siz mi ben anlamıyorum artık. Ana başlıkta daha önce paylaşmış olduğum resimlere bakın. Şuan ki kullanmış olduğunuza değil. Mobil veri solda wifi onun sağında. pil simgesi sağda pil yüzdesi onun solunda. Senin gönderdiğin resimdede aynı nasıl pil yüzdesi solda... Aşağıdaki resimlere bakıp fark ne bana söyler misin?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dostum ben seni savunuyordum zaten yazdigimi tekrar oku istersen

Üst Alt