Merhaba kardeşim sana dediklerim haricinde birde pil simgesinin yanındaki yüzdeyi sağa alabilirmisinNotepad ile duzenleniyor. Aç zaten vazgeçeceksin. Karışıktır
Tamam bu konudaki de aynı. Ana başlıkta resimlerime bakarsan görürsün zaten. Sadece bu güncellemede farklı yerde. Bir sonrakinde düzeltilecekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu konudaki tam aradığımız gibiydi ..en solda şebeke göstergesi, oparatör ismi,mobil veri,wifi,ortada saat, en sağda şarj göstergesi onun yanında saat ile şarj götergesi arasında gelen bildirim simgeleri...
ben hep bunu kullanıyordum general mobil discovery de lakin 6.1.7 ye geçtikten sonra 4x4 olan durum çubuğu paneli, yukarıdan aşağıya tek sıra oldu..bunu ayarlarıyla ilgili yardımcı olacak arkadaş varmı...
Sadece ios olarak paylaşım olacak. Genel olarak baz alınıyor konuMerhaba kardeşim sana dediklerim haricinde birde pil simgesinin yanındaki yüzdeyi sağa alabilirmisin
Merhaba kardeşim sana dediklerim haricinde birde pil simgesinin yanındaki yüzdeyi sağa alabilirmisin
Ya ben mi yanlış görüyorum siz mi ben anlamıyorum artık. Ana başlıkta daha önce paylaşmış olduğum resimlere bakın. Şuan ki kullanmış olduğunuza değil. Mobil veri solda wifi onun sağında. pil simgesi sağda pil yüzdesi onun solunda. Senin gönderdiğin resimdede aynı nasıl pil yüzdesi solda... Aşağıdaki resimlere bakıp fark ne bana söyler misin?Dostum yalnız normalinde de yüzde solda ? Bak bu ios9 kullanan arkadaşımın bana attığı ss
anladım hocam sağol..birde o linkini verdiğim konudakinde şarj simgesine bir kez dokununca ekranı kitliyor onuda yapabilirmisin diyecem ama uzun ve zahmetli işler, zamanını alamayız tabi..Tamam bu konudaki de aynı. Ana başlıkta resimlerime bakarsan görürsün zaten. Sadece bu güncellemede farklı yerde. Bir sonrakinde düzeltilecek
O modül ile yapılıyor. Diğer türlü kernel düzenlemen gerek. wsm modül bölümüne bakabilirsinanladım hocam sağol..birde o linkini verdiğim konudakinde şarj simgesine bir kez dokununca ekranı kitliyor onuda yapabilirmisin diyecem ama uzun ve zahmetli işler, zamanını alamayız tabi..
Ya ben mi yanlış görüyorum siz mi ben anlamıyorum artık. Ana başlıkta daha önce paylaşmış olduğum resimlere bakın. Şuan ki kullanmış olduğunuza değil. Mobil veri solda wifi onun sağında. pil simgesi sağda pil yüzdesi onun solunda. Senin gönderdiğin resimdede aynı nasıl pil yüzdesi solda... Aşağıdaki resimlere bakıp fark ne bana söyler misin?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.