- Adım
- özkan
- Cihazım
- Xiaomi MI4
- Meslek
- Gazeteci/Müzisyen
- Konular
- 93
RE: Miui6 Merkezi Saat [Mod]
@haqanguven [font='Open Sans', sans-serif]MiuisystemUi.apk dosyasını geliştirici romdan alıp, türkçe içeren stabil romun update dosyasına yapıştırıp güncelleyiciden romu kurdum, bildirim ekranı şeffaf oldu, orda sorun yok fakat arada bir 'malesef com.android.systemui durdu' hatası alıyorum, hataya tamam deyince kilit ekranına atıyor, bir fikir varmıdır? Tel MI3
oruba' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]MiuisystemUi.apk bu dosya bildirim ekranınımı içeriyor sadece?haqanguven' Alıntı:oruba' Alıntı:Tam olarak nedir bu? Saati ortaya almak içinmi? Bide bildirim ekranı geliştirici romlardaki gibi şeffafmı olacak? Acaba türkçe barındıran stabil v6 da çalışırmı?
Şebeke ve wifi sol tarafa. saat ortada. pil sağda. bildirim ekranını değiştirmez sade simge düzenini değiştirir. bildirim ekranı için MiuisystemUi.apk dosyasını aktararak deneyebilirsin. 5.8.8 altını denemedim ama üst sürümlerde çalışır. Dene istiyorsan
@haqanguven [font='Open Sans', sans-serif]MiuisystemUi.apk dosyasını geliştirici romdan alıp, türkçe içeren stabil romun update dosyasına yapıştırıp güncelleyiciden romu kurdum, bildirim ekranı şeffaf oldu, orda sorun yok fakat arada bir 'malesef com.android.systemui durdu' hatası alıyorum, hataya tamam deyince kilit ekranına atıyor, bir fikir varmıdır? Tel MI3