Eğer bir paylaşım yapacaksanız lütfen daha az reklamı olan ve kendi Drive'niz gibi özel izin isteyen yerlere upload yapmayın. Yandex disk kullanabilirsiniz.Selamlar arkadaslar sonunda arayip buldum bildirim geldiginde aod ekraninda yanan isiklari degistirebiliyorsunuz. Sadece aod de gecerli. priv-app MiuiAod.apk yolundaki dosya ile bu dosyayi degistirip cihazi yeniden baslatin Root gereklidir.
İndirme linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Onizleme videosu :
/////
Mi Mix 3 icinde kaydirma yapinca ayni isiklar yaniyor kullananlar bilir onun icin degistirmeyi buldum yalniz sadece Mix 3 icin gecerlidir. Ufak bir ekran videosu cektim bununla ilgili
Onuda burdan izleyebilirsiniz.Bunun linkini koymuyorum Mix3 kullanan arkadaslar pmden link istesin lutfen.
Adobe photoshop islerinden png editlemeden anlayan arkadaslar varsa guzel isler cikarabiliriz.
Siz reklam olan dosyayi indirdiginiz icin ve site oyle oldugu icin sorun yasamissiniz linkleri yeniledim tekrar deneyebilirsiniz.Eğer bir paylaşım yapacaksanız lütfen daha az reklamı olan ve kendi Drive'niz gibi özel izin isteyen yerlere upload yapmayın. Yandex disk kullanabilirsiniz.
Paylaştığınız dosyayı defalarca indirdim ama hiç biri başarılı olmadı. Orijinali 14 MB olan miuiaod.apk sizde 1 MB bile değil. Açıkçası ben güvenilir bulmadım. Konuyu güncellemenizi tavsiye ediyorum. Aksi halde spam olarak değerlendirip konuyu silmek zorunda kalacağım
İlginiz için teşekkürler.Siz reklam olan dosyayi indirdiginiz icin ve site oyle oldugu icin sorun yasamissiniz linkleri yeniledim tekrar deneyebilirsiniz.
Miui 11 ile geldi.Hocam mi5 telefonuna port edilebilir mi?