- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Lg g2
- Konular
- 29
nasıl rotlayacagım anlamıyorum bu işlerdendeO zaman telini rootla hocam es dosya yöneticine yada başka bi dosya yöneticine gir. Cihaz/data/system/batterystats.bin dosyasını sil teli kapat aç düzelir
Hocam root yüklemen için twrp kurulu olması lazım,twrp için de bootloader kilidi açık olması lazım.mi6 kısmında hepsi anlatılıyor. Basit işlemler ama hiç yapmayanlar için kafa karıştırıcı olabiliyor.nasıl rotlayacagım anlamıyorum bu işlerdende
kilidin açılması yapmam 1 haftayı bulur galiba başvuruyu yapayım o zamana kadar da çözüm arayayım ne zaman kapancak belli degil uygulamada açmıyo bazen kullanamıyorum böyle başka çözüm varmıdırHocam root yüklemen için twrp kurulu olması lazım,twrp için de bootloader kilidi açık olması lazım.mi6 kısmında hepsi anlatılıyor. Basit işlemler ama hiç yapmayanlar için kafa karıştırıcı olabiliyor.
Xiaomi Mi6
Kilidin açılması iyidir hocam.bi hafta değil de 72 saat hepsinin konusu var hocam bak hepsine iyice öğren ki problem yaşama.o dediğim dosyayı silince pil hayat buluyor yeniden doğuyorkilidin açılması yapmam 1 haftayı bulur galiba başvuruyu yapayım o zamana kadar da çözüm arayayım ne zaman kapancak belli degil uygulamada açmıyo bazen kullanamıyorum böyle başka çözüm varmıdır
başvuruyu yapayım hocam o zamana kadarda çözüm arayayım en iyisiKilidin açılması iyidir hocam.bi hafta değil de 72 saat hepsinin konusu var hocam bak hepsine iyice öğren ki problem yaşama.o dediğim dosyayı silince pil hayat buluyor yeniden doğuyor
dün onuda yaptım yine aynı oldu hiçbi fark yok ama bidaha deneyimKapanana kadar kullanmaya bak. Oyun oyna, film izle vs. Kapandıktan sonra kapalı şekilde bi kaç saat tutup sonra şarja tak tamamen dolmasını bekle. En sağlıklı sonuç alma şeklin bu olur. Yazılım değil de batarya ile ilgili bi problem gibi.