Yardım Bi band guncellerken kilitlendi

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
Merhaba saati güncellerken "connect to mi fit to update again" yazisiyla karsilastim ve uygulamayi silip bir daha yukleme hatasinda bulundum. Simdi saat telefona baglanmiyor. Saate bilgisayar ile yazilim atabilirmiyim. Ya da bu sorunu nasil duzeltebilirim yardimci olubln lutfen

Altntarla

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
hocam ben şarjını bitirdim aynı problem vardı ben de düzeldi bence şansınızı deneyin

Oyla:

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
hocam ben şarjını bitirdim aynı problem vardı ben de düzeldi bence şansınızı deneyin
Tamamdir cok tesekkur ederim gerci su an samsung watch active aldim sinirlenip :D ama acilirsa sevinirim onu da kullanirim

Oyla:

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
merhaba saatin şarjını bitirdim ve fulledim yine aynı yazıyı yazıyordu ancak şu an notify uygulamasına bağlandı saat güncellemeye bastığımda bir türlü güncelleme başlamıyor 0 da kalıyor ne yapabilirim

Oyla:

Altntarla

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
merhaba saatin şarjını bitirdim ve fulledim yine aynı yazıyı yazıyordu ancak şu an notify uygulamasına bağlandı saat güncellemeye bastığımda bir türlü güncelleme başlamıyor 0 da kalıyor ne yapabilirim
Ben daha önceden mi band 4 ü ilk bağladığım hesapla giriş yaptım farklı bi dilde aynı yazı yazıyordu mi fitte bileklik bağlı geldi ben de hemen notifye girip güncelleme yaptım

Oyla:
Üst Alt