Yardım Bi band guncellerken kilitlendi

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
Merhaba saati güncellerken "connect to mi fit to update again" yazisiyla karsilastim ve uygulamayi silip bir daha yukleme hatasinda bulundum. Simdi saat telefona baglanmiyor. Saate bilgisayar ile yazilim atabilirmiyim. Ya da bu sorunu nasil duzeltebilirim yardimci olubln lutfen

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Şu konuyu lütfen okuyunuz.
Sorunuzun cevabı orada.
Önce bir araştırın bulamazsanız sorununuzu yazın.

Oyla:

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu konuyu lütfen okuyunuz.
Sorunuzun cevabı orada.
Önce bir araştırın bulamazsanız sorununuzu yazın.

Konuyu inceledim zaten ben mi fit uygulamasini sildigim icin bileklik ile uygulamayi baglayamiyorum buna gore bir cozum onerisi arıyorum. Uygulamayi bağlayabilsem guncelleyecegim zaten

Oyla:

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Hayir su an hic bisey bagli degil sorunda burada maalesef
"Connect to Mi Fit Update Again" Yazısı varsa ve aynı zamanda hiçbir şekilde bluetooth bağlantısı yoksa brick olmuşsunuz demektir.
Tek yöntem sarjının bitmesini beklemek ve yeniden sarj edip çalıştırmaya çalışmak. Yine bağlanmıyorsa geçmiş olsun

Oyla:

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
"Connect to Mi Fit Update Again" Yazısı varsa ve aynı zamanda hiçbir şekilde bluetooth bağlantısı yoksa brick olmuşsunuz demektir.
Tek yöntem sarjının bitmesini beklemek ve yeniden sarj edip çalıştırmaya çalışmak. Yine bağlanmıyorsa geçmiş olsun
Muhtemelen çöp oldu ‍♂️ tamamdir cok teşekkür ederim baska cozum onerisi olan varsa yazsın lütfen ben de deneyimlerimi paylaşacağım

Oyla:

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Muhtemelen çöp oldu ‍♂ tamamdir cok teşekkür ederim baska cozum onerisi olan varsa yazsın lütfen ben de deneyimlerimi paylaşacağım
Hocam bu problem adnan hocamızın da başına geldi ve düzelmedi tek çözüm dediğim şey ise tamamen şans meselesi. Şansınız varsa olur.

Oyla:

theboyraz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Egecan
Cihazım
Samsung a70
Konular
2
Hocam bu problem adnan hocamızın da başına geldi ve düzelmedi tek çözüm dediğim şey ise tamamen şans meselesi. Şansınız varsa olur.
Yabanci forumlarda ayni sorunla karsilasmis kişiler sarji bitirip yeniden başlatmayı denemis ama sonuc aynı muhtemelen cop oldu ama yinede sansimi demeyeceğim blackfriday de indirime girer ise bir daha alirim ‍♂️

Şarji bitirmek icin lavaboya koyup suyu damlatmis ekran surekli aktif oldugu icin her damlada 2 gunde bitmis şarjı cok mantikli geldi

Oyla:

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Yabanci forumlarda ayni sorunla karsilasmis kişiler sarji bitirip yeniden başlatmayı denemis ama sonuc aynı muhtemelen cop oldu ama yinede sansimi demeyeceğim blackfriday de indirime girer ise bir daha alirim ‍♂

Şarji bitirmek icin lavaboya koyup suyu damlatmis ekran surekli aktif oldugu icin her damlada 2 gunde bitmis şarjı cok mantikli geldi
Ondansa Vibro Band indirin sürekli titreterk 1 saatte biter sarjı

Oyla:
Üst Alt