Yardım Beyaz mi5s (beyaz telefonda çerçeve-panel sorunu)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
merhaba, babama benim telefonumu vereceğim mi5.
Kendime telefon bakıyorum fakat ciddi anlamda siyah mi5s bulamadım. Bir tane gold buldum, fakat şüphem var. 1800e mi6 almayı bile düşündüm.Yani siyah olsun istiyorum, tek korktuğum o siyah boşluk. Çok çirkin duruyor fotoğraflarda..

Sürekli siyah walparer kullanmaktan başka bir çözümü yok mu ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
peki sayın Skorpi bildirim sorunu ne oldu onu tam kavrayamadim bazı cihazlarda bu sorun var deyip üstü örtülüp ilerde düzelir mi dedik yoksa net bir çözüm bulundu mu bulunduysa bizleride aydınlatın dünkü grup ta iyiymiş bu arada

MiuiPro 7.9.14 Mi5s
Bu konuyla ilgili benim şu kısacık Xiaomi li geçmişimle tesbit ettiğim olay, Romdan roma, hatta bazen tema ile ilgilide olabiliyor, bir takım sorunlar ortaya çıkabiliyor....en sağlam çalışan bence kararlı global Rom...ancak sizin de bildiğiniz gibi, hastalığımdan dolayı, devamlı değişiklik yapma isteğimin maalesef önüne geçemiyorum...arkadaşımızda, tam olarak hatırlayamıyorum, global beta ya geçmiş ve bildirim sorunları ortadan kalkmış....o nedenle bu konu üzerinde çok fazla durmadık, diğer Üstadlarımızla birlikte....Saygılarımla

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
peki sayın Skorpi bildirim sorunu ne oldu onu tam kavrayamadim bazı cihazlarda bu sorun var deyip üstü örtülüp ilerde düzelir mi dedik yoksa net bir çözüm bulundu mu bulunduysa bizleride aydınlatın dünkü grup ta iyiymiş bu arada

MiuiPro 7.9.14 Mi5s

Hocam merhaba, romdan roma sorunsuz veya çok sorunlu bildirim alabiliyorum. Mesela bende mipro da sorun var, x kişisinde mipro en sorunsuzu. Tamamen temiz kurulum ve bildirim ayarları yapıldığında sorun kısmen düzelebiliyor.

Mesele mi5'de global beta 7.9.7de sorun yaşamadım, anında ve her uygulamadan bildirim aldım. sonra full backup alıp miuipro kurdum ve backupımın datasını restore ettim, aynı şekilde o romda da bildirim alabildim...

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Sayın devrimseven60 Arkadaşımızla dün İstanbulda cihazındaki bildirim sorunlarını görüşmek üzere buluştuk.Buluşmada Sayın Üstadlarımız Escobar1945 , Sayın suatsari ve Sayın aLLMeTaLLiCa da vardı.....Bildirim sorunu bazı Romlarda olduğunu, bazı romlarda ise olmadığını tesbit ederek, sorunu çözmüş bulunduk....Kendisi bizlere, Mi5 i 900 liraya almayı düşündüğünü ve bizlerin fikirlerini sordu....Bizde kendisine, 6 aylık kullanılmış Mi5 yerine, üstüne biraz daha katarak, bir 5x almasını önerdik...Sayın aLLMeTaLLiCa nın 5x ini inceledi, hayran kaldı ve haklısınız, 6 aylık kullanılmış Mi5 alacağıma, üstüne az bir miktar ekleyerek, 5x almak daha doğru diyerek, aramızdan ayrıldı ve 3 Saat sonra yeni cihazına kavuşmuş oldu....Yeni cihazı hayırlı olsun ve güle güle kullansın

Dünki buluşma ve sohbet için teşekkür ederim, 300 lira daha fazla vererek, hem ekranı 'büyük', hemde kamerası performansı mi6 ile aynı çok güncel bir cihaza sahip oldum.. mi5-mi5s-mi6 ilanları ararken mi5x'i bakmadan atlıyordum fakat dün ibrahim hocamda görünce cidden çok beğendim, sürekli kendi cihazımla karşılaştırdım ve her konuda üstün olduğunu gördüm...

Büyük bir hata yapmaktan kurtuldum :) zaten ileride mi6 almayı düşünüyordum o mi5e 900 tl verseydim, mi6 alma arifesinde maximum 700 civarına satabilirdim

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Bu konuyla ilgili benim şu kısacık Xiaomi li geçmişimle tesbit ettiğim olay, Romdan roma, hatta bazen tema ile ilgilide olabiliyor, bir takım sorunlar ortaya çıkabiliyor....en sağlam çalışan bence kararlı global Rom...ancak sizin de bildiğiniz gibi, hastalığımdan dolayı, devamlı değişiklik yapma isteğimin maalesef önüne geçemiyorum...arkadaşımızda, tam olarak hatırlayamıyorum, global beta ya geçmiş ve bildirim sorunları ortadan kalkmış....o nedenle bu konu üzerinde çok fazla durmadık, diğer Üstadlarımızla birlikte....Saygılarımla
global rom çekilmiyor üstadım helede bizim yıllardır Custom rom kullanip her türlü özelleştirme yapıp sonra gel yavan romu çek çekebilirsen
mesela bu hafta Eu rom Rr rom ve tekrar miui pro romu kurdum epic romuda indirdim müsait bir zaman bekliyorum bu hastalık beni bitirdi

MiuiPro 7.9.14 Mi5s

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
global rom çekilmiyor üstadım helede bizim yıllardır Custom rom kullanip her türlü özelleştirme yapıp sonra gel yavan romu çek çekebilirsen
mesela bu hafta Eu rom Rr rom ve tekrar miui pro romu kurdum epic romuda indirdim müsait bir zaman bekliyorum bu hastalık beni bitirdi

MiuiPro 7.9.14 Mi5s
Hocam bunu bilerek mi yapıyorsunuz? Şu an kıskançlıktan çatlıyor ve kuduruyorum...RR/Epic....benim cihaz için şu an fazla çeşit yokki....bana bunu lütfen yapmayın, rica ederim8-|;(

Oyla:
Üst Alt