- Adım
- ARDA
- Cihazım
- SM-A105F
- Meslek
- ÖĞRENCİ
- Konular
- 12
Hocam cok garip sistemleri ya.Hocam bende poco x6 pro global beta testerim ve salı günü mi pilotta hos2 yayınlanmaya başlandı testerlara. Fakat bana da gelmedi.
Bence ortada bir sistem yokHocam cok garip sistemleri ya.
Rom kodunuz nedir ?Hocam bende poco x6 pro global beta testerim ve salı günü mi pilotta hos2 yayınlanmaya başlandı testerlara. Fakat bana da gelmedi.
Hocam telefon direncli imeili bootloader falan kapali yoksa ben globale gecerdim ugrasmadim. suan bolge fas ayarli yarin bi tekrar denicem eyvallah.Beta test'e katılan kişiler 1 gün bekledikten sonra bölge değiştirsin ayarları arka plan da temizlesin tekrar denesin.
Ayrıca Hindistan romu için HyperOS 2 daha gelmemiş zircon modeline
UNLMIXM / DUCHAMP hocam. Normalde de en son hos1 güncellemesini bölgeyi Kanada yaparak almıştım. Sizin bölgeyi değiştirden kastınız topluluktan mı yoksa ayarlardan mı? Yurt içi global bl kilitli Poco x6 pro cihaz hocamRom kodunuz nedir ?
Ayarlardan hocam, fakat cihazınız rom kod adı adına HyperOS 2 yayınlanmamışUNLMIXM / DUCHAMP hocam. Normalde de en son hos1 güncellemesini bölgeyi Kanada yaparak almıştım. Sizin bölgeyi değiştirden kastınız topluluktan mı yoksa ayarlardan mı? Yurt içi global bl kilitli Poco x6 pro cihaz hocam