Arkadaşlar ben kilit açmadan beta ya geçiş yaptım tekrar global e dönersem sıkıntı olur mu sizce
atakandirekci Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım harun atakan Cihazım REDMİ 9 Meslek Öğrenci Yaş 32 Konum gaziantep Katılım 26 Kasım 2018 Konular 12 Mesajlar 55 Tepkime puanı 12 Puanları 8 11 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar ben kilit açmadan beta ya geçiş yaptım tekrar global e dönersem sıkıntı olur mu sizce
tengrikutlubilge Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Kağan Cihazım Mi Max 2 Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 20 Temmuz 2018 Konular 9 Mesajlar 170 Tepkime puanı 221 Puanları 43 11 Mayıs 2019 #2 Hiç sıkıntı olmaz , hatta daha iyi olur bence beta dan uzak dur.
atakandirekci Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım harun atakan Cihazım REDMİ 9 Meslek Öğrenci Yaş 32 Konum gaziantep Katılım 26 Kasım 2018 Konular 12 Mesajlar 55 Tepkime puanı 12 Puanları 8 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tengrikutlubilge' Alıntı: Hiç sıkıntı olmaz , hatta daha iyi olur bence beta dan uzak dur. Genişletmek için tıkla ... bazı siteler betadan geri global e dönmeyin demiş ? aklım karıstı
tengrikutlubilge' Alıntı: Hiç sıkıntı olmaz , hatta daha iyi olur bence beta dan uzak dur. Genişletmek için tıkla ... bazı siteler betadan geri global e dönmeyin demiş ? aklım karıstı