- Adım
- bayram
- Cihazım
- redmi note 2
- Konular
- 14
Aykırı olduğundan söz etmiyorum, başlıkta ki noktalama işareti hatası yüzünden "Bağırma"'dan dolayı diyorum hani.Açtığım konu ve yazılanlar bilgi amaçlı forum kurallarına aykırı bişey olduğunu sanmıyorum ve bağırma kelimesini anlayamadım teşekkürler.
Herkes burada ne yapacağını anlatmış. Siz de konuya dahil olabilirsiniz....Merhaba 9.7.4 eu.beta rom güncellemesi yok note 6 için
Global haftalık ROM eksikliğinden ötürü POCOF1 ve HMNote6Pro için haftalık yayınlanmayacak. STABLE'a git
Bundan sonra böyle mi olacak
Hocam merhaba mı room mesela haftalık da mı gelmeyecek ?Global Beta Rom'lar Xiaomi tarafından artık güncelleme almayacak, Çin Beta Rom'lar güncelleme almaya devam edecek. Buda demek oluyor ki Çin Rom'ları bulunan cihazlar,(misal Redmi Note 5) Çin Beta yazılım güncellemeleri almaya devam ediyor.
Bu neyi etkiledi peki?
Redmi Note 6 gibi Çin Modeli ve Çin yazılımı olmayan cihazlar Beta Rom güncellemesi alamayacak. Çünkü Çin Beta'lar güncelleme almaya devam ediyor ve Eu, Miui Pro, Mi Room gibi Rom'lardan artık Stabil Rom'ları gelmeye devam edecek Sadece Global Rom'lu cihazlara.
Sanırım Xiaomi bundan sonra Global Stabil güncellemelerini daha sık vermeye başlayacak veya verilen Global Stabil güncellemeler daha sağlam güncellemeler olucak..
Redmi Note 6 Pro için;
Global Beta v9.6.27 son güncelleme'dir. Bundan sonra Stabil güncellemeleri bekleyeceğiz ve Stabil Eu, Miui Pro, Mi Room'ları bekleyeceğiz..
Maalesef hocam, Xiaomi tarafından Global Beta'lar kalktı, ee bu cihazında Global Beta ve Global Stabil Rom'u var.Hocam merhaba mı room mesela haftalık da mı gelmeyecek ?
Serhat hocam peki note 6 pro icin global stabil rom olan son sürüm hangisidirMaalesef hocam, Xiaomi tarafından Global Beta'lar kalktı, ee bu cihazında Global Beta ve Global Stabil Rom'u var.
Artık yukarıda da bahsettiğim gibi Global Stabil Rom'ları bekleyeceğiz ve Global Stabil yayınlandığında, Eu, Pro, Mi Room, Mi Globe gibi Rom'lar da çıkar. Ama haftalık Rom'ları beklemeyelim..
Aslında en son Stabil 10.3.3.0 sürümü çıktı, lâkin o güncelleme Xiaomi tarafından geri çekildi, sebebini bilmiyorum.Serhat hocam peki note 6 pro icin global stabil rom olan son sürüm hangisidir