- Adım
- Mahmut Gazi
- Cihazım
- Xiaomi Mi Max 3
- Meslek
- Backend Front Edit
- Konular
- 44
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 10.2
- Telefon Modeli
- Mi max 3
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Bir sitede okudum bootloader kilidini açmak zorunda değil mişiz Beta yüklerken
Önceden bootloader kilidi açık telefonlara fastboot yöntemiyle flaşlanması önerilen MIUI Beta ROM, artık cihazınızdaki Güncelleyici uygulamasından direkt olarak kurulabilir durumda. MIUI Global Beta ROM'un son güncellemesiyle gelen bu kolaylık icin rom yukleniyormus
cihazınıza uygun ROM'u indirerek telefonunuzun Güncelleyici uygulaması üzerinden yükleyebilirsiniz. Dosyayı telefonunuzun "Downloads" yani indirilenler klasörüne attıktan sonra Güncelleyici uygulamasına girerek"Güncelleme paketini seçin"e tıkladığınız takdirde güncelleme yüklenmeye başlayacaktır.
Mi max 3 kulaniyom
Önceden bootloader kilidi açık telefonlara fastboot yöntemiyle flaşlanması önerilen MIUI Beta ROM, artık cihazınızdaki Güncelleyici uygulamasından direkt olarak kurulabilir durumda. MIUI Global Beta ROM'un son güncellemesiyle gelen bu kolaylık icin rom yukleniyormus
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazınıza uygun ROM'u indirerek telefonunuzun Güncelleyici uygulaması üzerinden yükleyebilirsiniz. Dosyayı telefonunuzun "Downloads" yani indirilenler klasörüne attıktan sonra Güncelleyici uygulamasına girerek"Güncelleme paketini seçin"e tıkladığınız takdirde güncelleme yüklenmeye başlayacaktır.
Mi max 3 kulaniyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu mümkün müBir sitede okudum bootloader kilidini açmak zorunda değil mişiz Beta yüklerken
Önceden bootloader kilidi açık telefonlara fastboot yöntemiyle flaşlanması önerilen MIUI Beta ROM, artık cihazınızdaki Güncelleyici uygulamasından direkt olarak kurulabilir durumda. MIUI Global Beta ROM'un son güncellemesiyle gelen bu kolaylık icin rom yukleniyormusResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi max 3 kulaniyom
Son düzenleme: