- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Global beta kullanıyorum stabil e geçmek istiyorum bl kiltiini açmadan geçebilir miyim?
Hayır ben betadan kararlıya geçtim. Bl kilidi kapalı. Android versiyonu aynı ise geçebilirsiniz.Global kararlıdan betaya geçilebiliniyor ama tersi maalesef mümkün değil...dediğiniz gibi bunun için BL Kilidinizin açık olması lazım
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim, eskiden olmuyordu diye biliyorum...demekki her gün bir şeyler değişiyor, bizlerde öğreniyoruzHayır ben betadan kararlıya geçtim. Bl kilidi kapalı. Android versiyonu aynı ise geçebilirsiniz.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de doğrulanamadı hatası verdiği zaman indirdiğim rom'u silip tekrar yeniden indirdiğimde sorunsuz yüklüyordu bi deneyin isterseniz.
Sa öncelikle endiselenmeyin 10.3.1.0 surumu indirin. Ona gecicektir daha sonra 10.3.2.0 surumu kurun olur ama bir tavsiye verim 10.3.2.0 surumu temiz kurulum ile kurun yoksa sikintilar cikarabiliyor. Tekrar soyluyorum betadan 10.3.1.0 surume gecebilirsiniz. Sonra son surumu indirdiginizi yedekleyin hafiza karti filan varsa yada bilgisayara atin internet sikintiliysa eger ondan sonra son surumu temiz bir sekilde kurun.Hocam hani yükleniyordu 9.5.23 betadan stabil 10.3.2.0 geçecektim toplam mobil veride 6 gb yedekleme yaptım yüklenmiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni gectim daha gecicegin surum mesela betadan stabile geciyon ya mevcut android versionda ki herhangi bir surume gecebilirsin. Ama bu gececegin surum guncelleyicide tanimli olmali mesela arkadas son stabil surumu manuel olarak yuklemeye calisiyor ama yukleyemez sebebi beteda olup guncelleyicide tanimli olmayan bir stabil surume gecmeye calisiyor. Son stabil surumu geri cektiler. O yuzden betadan o surume gecilmiyor 10.3.1.0 surumr gecilebiliyor.Ben kararlıdan betaya, betadan kararlıya, sonra tekrar betaya geçen biri olarak başka hiç bir şey yapmaya gerek kalmadan geçişin mümkün olduğunu söyleyebilirim. Tam emin değilim ama sanırım, geçişlerde geçilecek sürümün mevcuttan güncel olması gerekiyor.
EVET.İçindeki bilgilerim silinir mi