Yardım Benim surumum Global mi EU mu

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Maalesef hocam benden acı bir şekilde kulaklık çıkmadı JBL beye 90 TL bayıldım. Siz harbiden şanslıymışsınız

Hocam kulaklık zaten öyle ahım şahım bir şey değil kutuda duruyor öyle onu kullanmıyorum iphone kulaklığı kullanıyorum basit bir Mi kulaklık fakat benim asıl merak ettiğim neden bende kulaklık çıktı, acaba ülke ayrımı mı yapılıyor, ben cihazı fransadan aldım. Gerçi ülke ayrımını telefonun özelliklerinde bile yapıyorlar kulaklıkta neden yapmasınlar. Bölgeyi Gürcistan yapınca telefondan ve kulaklıktan borazan gibi ses çıkıyor, özellikle pupg de iyi ses kasılıyor fakat bölgeyi fransa yapınca ses seviyesi neredeyse %30 düşüyor.

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Hocam kulaklık zaten öyle ahım şahım bir şey değil kutuda duruyor öyle onu kullanmıyorum iphone kulaklığı kullanıyorum basit bir Mi kulaklık fakat benim asıl merak ettiğim neden bende kulaklık çıktı, acaba ülke ayrımı mı yapılıyor, ben cihazı fransadan aldım. Gerçi ülke ayrımını telefonun özelliklerinde bile yapıyorlar kulaklıkta neden yapmasınlar.
Ülke ayrımı olması kuvvetle muhtemel hocam.

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Global Avrupa sürümü

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Hocam kulaklık zaten öyle ahım şahım bir şey değil kutuda duruyor öyle onu kullanmıyorum iphone kulaklığı kullanıyorum basit bir Mi kulaklık fakat benim asıl merak ettiğim neden bende kulaklık çıktı, acaba ülke ayrımı mı yapılıyor, ben cihazı fransadan aldım. Gerçi ülke ayrımını telefonun özelliklerinde bile yapıyorlar kulaklıkta neden yapmasınlar. Bölgeyi Gürcistan yapınca telefondan ve kulaklıktan borazan gibi ses çıkıyor, özellikle pupg de iyi ses kasılıyor fakat bölgeyi fransa yapınca ses seviyesi neredeyse %30 düşüyor.
Hocam siz guncelleme aldiniz mi??

Üst Alt