- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 1
Öncelikle selamlar 5 gün önce telefoncuya gidip telefon baktım vebirtelefon aldım ama .....gerisi yazıda ,satıcı bana xiaomi 5 plus'ı tavsiye etti bende bir bakayım dedim çıkartıp vitrinden verdi inceledim ,güzel bir cihaza benziyordu özellikleride benim istedigim gibiydi orta halli ama gel gör ki cihazın sorunları aldıktan sonra ortaya çıkmaya başladı önce telefon kendiliginden kapanıyordu ve power dügmesiyle sürekli açıyordum sonra dün yazılım güncellemesi geldi güncellereken telefon bir anda karardı ve birdaha açılmadı hard reset denedim olmadı bende cihazın arka kapagını söktüm batarya pilini yerinden çıkardım jarza taktım ve power dügmesine bastım ve gelin görünki telefon açılıyor fakat yazıda kalıyordu sürekli logo yanıp sönüyordu bende tekrar eski haline getirdim telefonu ve şarza taktım ve ışıgı yandı 3 saniye ve sonsuzakadar söndü birdahada açılmadı ,yarın aldıgım yere getirip gösterecegim degişim isteyecegim bakalım benim başıma neler gelecek onuda yarın akşam yazacagım sizlere .
telefon alış tarihim : 03/05/2022 saat- 15:55
arıza tarihi :07/05/2022 saat-13:45 civarları
telefon alış tarihim : 03/05/2022 saat- 15:55
arıza tarihi :07/05/2022 saat-13:45 civarları