Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yurtdışı telefon aldim ama arkada bu yazilar var orjinallik sorgulamada ss teki uyariyi aldim telefon ilerde sorun çıkarır mi lutfen yardım edin
Merhaba.
Öncelikle IMEI numaralarının alenen açık paylaşılması forumumuzda yasaktır.
Ayrıca konu başlığınız forum kurallarına uygun değildir. Tüm mesajı başlığınıza yazmanız gerekli değildir.
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
forum.miuiturkiye.net
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.
3.14. Boş mesaj atmak yasaktır. (konu içeriğinizde sadece resim var ve mesaj yok.)
Ayrıca orijinallik konusu hakkında lütfen aşağıdaki konudan devam ediniz.
Daha detaylı bilgiler ve konunun kaynağı için : https://www.miuiturkiye.net/xiaomi-garanti-sorgulama-ve-orijinallik-kontrolu-nasil-yapilir-sahte-telefon-nasil-anlasilir/ Xiaomi Telefonların Orijinallik Kontrolü Nasıl Yapılır? Sahte Telefonlar Nasıl Anlaşılır? Öncelikli olarak...
forum.miuiturkiye.net
Konu forum kurallarını ihlal etmesi ve aynı sorundan açılması sebebi ile kapatılmıştır.