Yardım belli olmayan mi hesabı ile bootloader kilidi açık telefona mi hesabı ekleme

berkanuslu123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.2 Android 11
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
yurt dışı telefon olduğu için telefoncuya götürdüm Cihazda imei repair işlemi yapmış telefoncu bootloader kilidi açık ama mi hesabı yok yani kimin hesabını ekleyip bootloader kilidini açmış bilmiyorum sorum şu imei numarası 1 yıl kullanılmadığı için kapanmış ben kendim imei atmak istiyorum ancak şuan telefonda mi hesabı olmadığı için endişeliyim kendim mi hesabı eklersem bootloader kilitlense bile o hesapdan kilidi açabilir miyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi durup dururken kilitlenecek bir şey değil. Rom yüklerken kapatılır. Dikkat etmeniz gereken kısım rom yüklerken clean all seçmek bu kadar.

Oyla:

berkanuslu123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi durup dururken kilitlenecek bir şey değil. Rom yüklerken kapatılır. Dikkat etmeniz gereken kısım rom yüklerken clean all seçmek bu kadar.
sorun şu bende başka bir telefon daha var rom attığımda bootloader kilidi açık ama romda bu cihaz kilitlendi diyip benden hesap şifresini istyor hesabın şifresini bildiğim için sıkıntı olmuyor ama bu cihazda mi hesabı görmüyorum yani benden böyle bir şey istemeyecekse içim rahat olacak

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sorun şu bende başka bir telefon daha var rom attığımda bootloader kilidi açık ama romda bu cihaz kilitlendi diyip benden hesap şifresini istyor hesabın şifresini bildiğim için sıkıntı olmuyor ama bu cihazda mi hesabı görmüyorum yani benden böyle bir şey istemeyecekse içim rahat olacak
kendi mi hesabınızı eklemeye çalışın sorunsuz eklerse çıkış yapıp rom yükleyebilirsiniz. Kullanılamıyor vb. uyarılarla hesap eklenmez ise bypass yapılmış cihaz olabilir.

Oyla:
Üst Alt