Yardım Bekleme konumunda Aşırı pil tüketimi

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Merhabalar; Cihazımı 10 gün önce aldım yurtdışı imei tamirli kilit açılana kadar stabil romda şimdi ise miui 11 miroom da kullanıyorum.Stabilde de aynı problem vardı şimdide devam ediyor. Turkcell kullanıyorum ve sim kartım 1 yıllık bile değil.
Evde 4.5g çok iyi çekmiyor ortalama ve biraz altı çekiyor cihazım aşırı derecede pil tüketiyor şöyle ki yüze 95 de yattığımda 10 saat sonra kalktığımda şarjım yüzde 65 e iniyor ama cihazı 2g 3g moduna aldığımda problem yok yüzde 5 falan maks. götürüyor. Arkada otomatik başlatta 3 program çalışıyor. Daha öncede hep yurtdışı eu romlu miroomlu mi cihazları kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım sizce sıkıntı nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-23-11-28-15-708_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-10-23-11-28-15-708_com.miui.securitycenter.jpg
    266 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2019-10-23-11-28-28-661_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-10-23-11-28-28-661_com.miui.securitycenter.jpg
    257,9 KB · Görüntüleme: 84

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
yani hocam system harici hepsini tekrardan wipelayım? Stabilden miroom geçerken yapmıştım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi denedim hocam değişen birşey olmadı :(
En baştan sıfır kurulum yapmayı deneyin bence 4 wipe haricinde format data yazan bölümünden de sıfırlama yapın. Fakat resimlere baktığımda sinyal gücü düşük geldi bana. Belki romdan kaynaklı değil de gerçekten sinyal ile alakalı olabilir sorununuz

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
En baştan sıfır kurulum yapmayı deneyin bence 4 wipe haricinde format data yazan bölümünden de sıfırlama yapın. Fakat resimlere baktığımda sinyal gücü düşük geldi bana. Belki romdan kaynaklı değil de gerçekten sinyal ile alakalı olabilir sorununuz
iste benimde anlamadığım sinyal hep boyleydi diğer cihazlarda sıkıntı yoktu bunda böyle bir problem var

Oyla:

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam IMEI atıldı ise onunla ilgili bir sıkıntıdan oluyor. Düzgün atılmadığı için ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, başka birisi atınca sıkıntım düzeldi.

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
9.10. 17 kullanıyorum 4 wipe derken dahili hafıza mı sistemmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ayni ev ayni bağlantı mi8se redmi note 6 pro bu sene içinde kullandigim cihazlar boyle bir sorun yoktu. ondan bir gariplik var diyerek boyle bir konu açtım
Aynı ev aynı bağlantı ama aynı cihaz değil. Kullandığınız bir cihazda band20 vardır diğerinde yoktur. Birinin romu şu an daha stabildir öteki o kadar stabil değildir. Her biri birinden farklı cihazlar yani. 2G/3G'de 10 saatte %5 iyi bir rakam. Apple cihazınız yok sonuçta beklediği yerde şarj içmeme gibi bir şey söz konusu değil androidde. Cihazlardaki uygulamalar da farklıdır. Siz ne kadar arkaplanda kapatsanız da android bu çalıştırmaya devam eder. Çok takmayın gece alın 2G'ye veya uçak moduna uyuyun hocam.

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Aynı ev aynı bağlantı ama aynı cihaz değil. Kullandığınız bir cihazda band20 vardır diğerinde yoktur. Birinin romu şu an daha stabildir öteki o kadar stabil değildir. Her biri birinden farklı cihazlar yani. 2G/3G'de 10 saatte %5 iyi bir rakam. Apple cihazınız yok sonuçta beklediği yerde şarj içmeme gibi bir şey söz konusu değil androidde. Cihazlardaki uygulamalar da farklıdır. Siz ne kadar arkaplanda kapatsanız da android bu çalıştırmaya devam eder. Çok takmayın gece alın 2G'ye veya uçak moduna uyuyun hocam.

eyvallah hocam doğru şimdi eu roma geçtim mi room dan full wipeladım deneyeceğim yoksa dediğiniz gibi yapacağım

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Hocam IMEI atıldı ise onunla ilgili bir sıkıntıdan oluyor. Düzgün atılmadığı için ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, başka birisi atınca sıkıntım düzeldi.
evet cihaz imei tamirli peki sizde şebedeke kopma internete girememe sorunları oluyormuydu?

Oyla:

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam en çok dikkatimi çeken konu, telefon kullanılmasa bile saatte %5-7 arası pil gidiyordu ve bir köşede durduğu halde normalde olması gerekenden daha sıcak (artık kış olduğu için ılık) oluyordu.

Oyla:
Üst Alt