Yardım begonia imei m silindi

begoniagirl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deniz
Cihazım
begonia
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
begonia global 12.5
Telefon Modeli
begonia
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba
sp flash toolda firmware yüklerken format all+ download seçeneğini seçtim imeim silindi ve bootloader im kilitlendi sim kartı kullanamadığım için bootlader kilidini de açamıyorum.12 saatir uğraşıyorum çözüm bulamadım. cihazım kaçak falan değil %100 orijinal 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
merhaba
sp flash toolda firmware yüklerken format all+ download seçeneğini seçtim imeim silindi ve bootloader im kilitlendi sim kartı kullanamadığım için bootlader kilidini de açamıyorum.12 saatir uğraşıyorum çözüm bulamadım. cihazım kaçak falan değil %100 orijinal 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum.
Bl kilidini açmak için yeniden xiaomi bl açma programını kullanın hemen geri açar daha önce açıksa

Oyla:

begoniagirl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deniz
Cihazım
begonia
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidini açmak için yeniden xiaomi bl açma programını kullanın hemen geri açar daha önce açıksa
onuda denedim bl kilidini açmak için hesap istiyor hesabıma girdiğimde önce telefonundan giriş yap diyor ve kilidi açmıyor

Oyla:

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
onuda denedim bl kilidini açmak için hesap istiyor hesabıma girdiğimde önce telefonundan giriş yap diyor ve kilidi açmıyor
Siz aynı telefonla giriş yaptığınız haldemi diyor yoksa başka cihazdan mı giriyorsunuz

Oyla:

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
merhaba
Konuda işlemi uygulayın eğer 12.5 ve üstü yüklü ise açılış ekranında kalır cihaz mi flash tool ile güncel stock rom yani 12.5 yeniden kurun clean all seçeneği unutmayın cihaz açılınca eng rom kurup gereken işlemleri yapıp yeniden güncel Roma geçin.
Kısacası boot kilidini açınca cihaz bootloopa düşebilir ama mi flash tool ile yeniden kurulum Yapınca clean all seçeneği şekilde cihaz boot kilidi açık şekilde açılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığım linkteki yöntem tüm MTK cihazlar için geçerlidir.
Xiaomi ve red mi cihazlar için

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Format All yaptıysanız farketmez imeiler silinir. Eğer nvram+ nvdata yedeklerinizi aldıysanız geri yüklenirse gelecektir. Almadıysanız bundan sonra sadece sim2 kayıtlı kullanabilirsiniz. imei işlemi ile ilgili dilerseniz verdiğim linkten ulaşın yardımcı oluruz.. Ücretli Onarımlar

Oyla:

NuhSan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Öğrenci
Konular
5
nvram+ nvdata Yedeklerini nasıl önceden alabiliriz. Başımıza gelmeden önelemimizi alalım.

Oyla:
Üst Alt