Bazı uygulamaların bildirimleri gelmiyor

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Arkadaşlar bazı uygulamaların ( bank Asya, ifttt, clash and clans vb. ) bildirimleri gelmiyor. Neden olabilir nasıl aktif edebiliriz bilgisi olan var mı acaba.

Ssd_kirpi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Xiomi mi 5
Konular
0
Galiba sorun battery saver dan dolayı yapıyor kapattım onu bakalım aynı olacak mı yüz de 60 dan sonra arka plan uygulamalarını kapatıyor muş

evet bundan olabilir arkadaşlar ayarlar-pil & performans-uygulamaların pil kullanımını yönet den kapalıya getirebilirsiniz. deneyecem umarım işe yarar

Oyla:

saatciyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saatci
Cihazım
Xaomi Mi 5
Konular
0
Whatsapp arka planda çalımıyor olsa bile bildirim geliyor ama bazı uygulamalarda gelmiyor Ezan Vakti Anadolu Ajansı bu gibi uygulamalarda arka planda çalışmadığı sürece bildirim gelmiyor kesin çözümü nedir acaba ?

Son düzenleme:
Oyla:

saatciyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saatci
Cihazım
Xaomi Mi 5
Konular
0
evet bundan olabilir arkadaşlar ayarlar-pil & performans-uygulamaların pil kullanımını yönet den kapalıya getirebilirsiniz. deneyecem umarım işe yarar
Siz bu ayarları yaparak denediniz mi ? şimdi sizin bahsettiğiniz ayarları yapıp denemesini yapıcam karşılaştığım durumu paylaşırım en kısa zamanda

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Whatsapp arka planda çalımıyor olsa bile bildirim geliyor ama bazı uygulamalarda gelmiyor Ezan Vakti Anadolu Ajansı bu gibi uygulamalarda arka planda çalışmadığı sürece bildirim gelmiyor kesin çözümü nedir acaba ?

S.S.S Bölümü:

Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin

Oyla:
Üst Alt