- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Remastered sürümü gelirse oynarım hocam grafik olarak biraz yenilenmesi lazımBF 1942![]()
Remastered sürümü gelirse oynarım hocam grafik olarak biraz yenilenmesi lazımBF 1942![]()
Hocam kesinlik Battlefield 1 denemeniz lazım çok oynamış biri olarak efsane bir oyun kesinlikle denemenizi tavsiye ederim
İkiside efsane bir oyun hocam kesinlikle deneyinDeneyecegim hocam hatta ps4 pkg olarak mevcut arsivimde ama ps4 u satinca oynayamadim.Oyun pc mde yok.Ps3 e geri dondum hem genis oyun arsivi hemde maliyeti dolayisiyla en ksa zamanda.Olursa sayet.
Cod WW2 ile Bf1 i oynamak istiyorum
Hocam 18 Senelik oyun. O dönem için efsanelerden yoksa bugunle kıyaslanabilecek bir oyun değilRemastered sürümü gelirse oynarım hocam grafik olarak biraz yenilenmesi lazım
Haklısınız hocamHocam 18 Senelik oyun. O dönem için efsanelerden yoksa bugunle kıyaslanabilecek bir oyun değil![]()
Tek bir oyun olarak düşünmedim hocam. GenellemeBence Hikaye ve Senaryo olarak BF hocam 1.Dünya savaşındaki savaşılan yerlerin çoğu Bf de var.
Kesinlikle hocamTek bir oyun olarak düşünmedim hocam. GenellemeAma siz BF 1 aşığısınız bunu forum olarak anladık
![]()