Evet haklısınız. 89 ile "Apk Elde yap" seçeneğini "Hayır" yaptım ve sorun ortadan kalktı. Şimdi değişiklik yapabiliyorum.Apk'ı imzalamışın. 89 komutunu kapalı yapman gerekli.
Apktool.jar surumun eskı. Aksamb batch ı yenıleyeyim ındırıp tekrar dene.haqanguven Hocam Selamualeyküm;
Diğer Konunuzdan geldim.Aynen denilen işlemleri yaptım ama apk dosyasında hata veriyor. 18 i denedim 27 yi de denedim olmadı.Ayrıştırmada Sorun yok,toplamada sorun çıkıyor.
ApkTool.jar'ın yeni sürümünü (2.3.3) vermiş olduğunuz dosyaya atıp yeni versiyonu şeçtim, ama bu seferde üzerinde hiç işlem yapmadığım dosyadaki AndroidManifest.xml adlı klasörde hata gösteriyor.Apktool.jar surumun eskı. Aksamb batch ı yenıleyeyim ındırıp tekrar dene.
Birazdan güncelleyeceğim ben. İndirip onunla dene. Eskisini tamamen silApkTool.jar'ın yeni sürümünü (2.3.3) vermiş olduğunuz dosyaya atıp yeni versiyonu şeçtim, ama bu seferde üzerinde hiç işlem yapmadığım dosyadaki AndroidManifest.xml adlı klasörde hata gösteriyor.
Daha güncellenmedi sanırım?Birazdan güncelleyeceğim ben. İndirip onunla dene. Eskisini tamamen sil
AndroidManifest.xml hatası almaya devam ediyorum.Birazdan güncelleyeceğim ben. İndirip onunla dene. Eskisini tamamen sil
Gönderir misin şu apk'ıDaha güncellenmedi sanırım?
İndirme kısmında dosya yok.
[doublepost=1527624789,1527616820][/doublepost]
AndroidManifest.xml hatası almaya devam ediyorum.
Buyurun...Gönderir misin şu apk'ı