- Adım
- samsun
- Cihazım
- redmi not 9 pro
- Konular
- 46
hocam zip halinde pacalanmış dosyayı yükledim bu şekilde iken hata veriyor lakin herhangi bir işlem yapmazsam tekrardan toparlıyor bilginize
Parcalamada sıkıntı yok ama toparlamada hata veriyormerhaba acaba bu işlemi başarı ile tamamladınız mı?
CihaziniDa kullandığınız rom dosyası(zip) icindeki system.new.dat yada system.img yi parcalamaniz gerekli sonrasında işlemleri yapabilirsiniz.Telefondanki system klasörünü nasıl alıcaz. Bir türlü alamadım. Android commander'ı denedim telefonu görmüyor... Başka bir program varmıdır? Root explorer ile download klasörüne kopyalayıp ordan pcden alayım dedim. Download klasörüne kopyalayamadım system klasörünü.. Yardımlarınızı bekliyorum.
CihaziniDa kullandığınız rom dosyası(zip) icindeki system.new.dat yada system.img yi parcalamaniz gerekli sonrasında işlemleri yapabilirsiniz.
HUAWEI P6-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen cihazdan almayacaksın yapacağınız işlemler sizin sorumluluğunuzdadır verdiğim linkte kullanacağınız araç var ayrıştırıp işlem yapacağınız apk yı çıkartıp anlatımları yapın topladigin apkyi aynı system dosyasını atıp dat dosyasını toplayın ve romu flaslayin tabi yedek alarak.Cevabın için sağol dostum. Fakat anlamadığım nokta. Bu rom dosyası benim internetten indirdiğim rom dosyası heralde. Telefondan alamıyorum sanırım.Parçaladığım zaman içinde system.new.dat var tamam ama bunu nasıl parçalıcam?
Dostum çok saol alt tarafı gelişmiş kapatma seçeneklerini aktif edicektim iş nerelere geldi Services.jar dan deodex yapmaya ordan system dosyalarını almaktan rom atmaya geldi En iyisi gelişmiş kapatma seçeneklerini açmayı veririmLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HUAWEI P6-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi