- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
evet romu değiştirirsinhocam bu anlattığınız programla sistem launcher i değiştirebilirmiyiz.teşekkürler.
evet romu değiştirirsinhocam bu anlattığınız programla sistem launcher i değiştirebilirmiyiz.teşekkürler.
Rica ederim hocam. Evet bir kaç program var yeniden aynı formata çevirmek için. Şuan ismini hatırlayamadım. PC ye geçince paylaşırım hocamEmeğinize sağlık hocam çok güzel program.Peki yeniden new dat haline getirebilirmiyiz,yoksa başka program mı kullanmalıyız.Tavsiye edebileceğiniz bir progmram varmı?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederimRica ederim hocam. Evet bir kaç program var yeniden aynı formata çevirmek için. Şuan ismini hatırlayamadım. PC ye geçince paylaşırım hocam
Teşekkürler sorunsuz yaptım istediğim apk ve build prop değişikliğinden sonra tekrar aynı formata nasıl çevirip romu flashlarızRica ederim hocam. Evet bir kaç program var yeniden aynı formata çevirmek için. Şuan ismini hatırlayamadım. PC ye geçince paylaşırım hocam
İnşaallah, Teşekkürler.Ben linux üzerinde çalışıyorum kitchen ile. Windows için bildiğim bir program var. Geçen de arkadaş sormuştu ama paylaşmayı unuttum. İnşallah yarın unutmazsam paylaşim hocam.
Emeğinize sağlık hocam çok güzel program.Peki yeniden new dat haline getirebilirmiyiz,yoksa başka program mı kullanmalıyız.Tavsiye edebileceğiniz bir progmram varmı?
Teşekkür ederim.
Teşekkürler sorunsuz yaptım istediğim apk ve build prop değişikliğinden sonra tekrar aynı formata nasıl çevirip romu flashlarız