EMREARD Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım EmreARD Cihazım Mİ5 Yaş 25 Konum ANKARA Katılım 5 Ağustos 2017 Konular 56 Mesajlar 398 Tepkime puanı 215 Puanları 58 2 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba mi9 lite için batarya almak istiyorum ancak internette bulamadım nereden bulabilirim
Arkadaşlar merhaba mi9 lite için batarya almak istiyorum ancak internette bulamadım nereden bulabilirim
H Husaah Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Usman Cihazım Mi 9 Lite Yaş 125 Konum ev Katılım 27 Haziran 2020 Konular 4 Mesajlar 12 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Temmuz 2020 #2 120 Tl ile 200 Tl ücret arasında xiaomi kendi değiştiriyor Oyla: Oyla 0 Downvote
nazmi28 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım nazmi çınar Cihazım mi 9t mavi Yaş 43 Konum KOCAELİ Katılım 27 Ağustos 2015 Konular 42 Mesajlar 1.255 Çözümler 4 Tepkime puanı 241 Puanları 78 16 Temmuz 2020 #3 EMREARD' Alıntı: Arkadaşlar merhaba mi9 lite için batarya almak istiyorum ancak internette bulamadım nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla ... Hocam ne kadar süredir kullanıyordunuz cihazı.batarya yenileme ihtiyacı duydunuz ? Son zamanlarda ne kadar ekran süresi aldınız ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
EMREARD' Alıntı: Arkadaşlar merhaba mi9 lite için batarya almak istiyorum ancak internette bulamadım nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla ... Hocam ne kadar süredir kullanıyordunuz cihazı.batarya yenileme ihtiyacı duydunuz ? Son zamanlarda ne kadar ekran süresi aldınız ? Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi