olabilir o zaman hocam genelde bu türkçe yüzünden olabiliyorduMi note 10 masik cloud back up mi 10 eu betaya attım. Ayar geri yüklemesi sebebi ile olmuş olabilir mi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam madem içimizde ukte kalacak o halde neden soruyoruz 2 wipe ile geçilir mi diye.ben 4 wipe öneririm.2 wipe problem yaratabilir ama 4 wipe sorunsuz olurHocam, downgrade olduğu için temiz kurulum gerekmiyor mu? Bir yanlışlık olmasın?
Downgrade custom romlar için geçerli değilHocam, downgrade olduğu için temiz kurulum gerekmiyor mu? Bir yanlışlık olmasın?
4 wipe sorunsuz geçilir üstad. Ancak netflixde indirip izlemediğim içerik var. O sebeple 2 wipe sordum.Hocam madem içimizde ukte kalacak o halde neden soruyoruz 2 wipe ile geçilir mi diye.ben 4 wipe öneririm.2 wipe problem yaratabilir ama 4 wipe sorunsuz olur
Kardeşim ukte mukte ne biçim bir konuşma tarzı.. Beta'dan stable'a geçişi soran üyeye Xioami Rom Lideri yazıyor bunu..Hocam madem içimizde ukte kalacak o halde neden soruyoruz 2 wipe ile geçilir mi diye.ben 4 wipe öneririm.2 wipe problem yaratabilir ama 4 wipe sorunsuz olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Downgrade custom romlar için geçerli değil
Aynı rom olsa sorun değil hiç wipe yapmaya gerek yok ama farklı roma geçiş varsa 4 wipe. 2 wipe yapıp bi ihtimal romu yüklesen bile kimi uygulama çalışmayacak kimi uygulama durduruldu hatası verecek ve bizi 4 wipe ye zorlayıp duracak4 wipe sorunsuz geçilir üstad. Ancak netflixde indirip izlemediğim içerik var. O sebeple 2 wipe sordum.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon hocam?ukte kelimesindeki kötülük nerde?yada içinde "ukte" kelimesi geçen bir cümle nasıl bir konuşma tarzı doğuruyor?Kardeşim ukte mukte ne biçim bir konuşma tarzı.. Beta'dan stable'a geçişi soran üyeye Xioami Rom Lideri yazıyor bunu..
Dostum, soruyu ben sormadım, yanlışlık olmasın diye bir bilgi verdim.. Soruyu ben sormuşum gibi "Hocam madem içimizde ukte kalacak o halde neden soruyoruz 2 wipe ile geçilir mi diye. " dediniz.. Ben de alındım tabi.. Yazdığım bilgi de Xioami.EU Rom liderinin dediğidir.. Ben alıngan davrandıysam affola..Aynı rom olsa sorun değil hiç wipe yapmaya gerek yok ama farklı roma geçiş varsa 4 wipe. 2 wipe yapıp bi ihtimal romu yüklesen bile kimi uygulama çalışmayacak kimi uygulama durduruldu hatası verecek ve bizi 4 wipe ye zorlayıp duracak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon hocam?ukte kelimesindeki kötülük nerde?yada içinde "ukte" kelimesi geçen bir cümle nasıl bir konuşma tarzı doğuruyor?
Sıkıntı yok hocam,arada yanlış anlaşılmalar olabilir. Önemli olan ortayı bulmak.iyi forumlar diliyorumDostum, soruyu ben sormadım, yanlışlık olmasın diye bir bilgi verdim.. Soruyu ben sormuşum gibi "Hocam madem içimizde ukte kalacak o halde neden soruyoruz 2 wipe ile geçilir mi diye. " dediniz.. Ben de alındım tabi.. Yazdığım bilgi de Xioami.EU Rom liderinin dediğidir.. Ben alıngan davrandıysam affola..