- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Aynen bende böyle alıyorum ama benim tüm gün navigasyon açık oluyor bu rom batarya üzerine yapılmış revos da iyi ama euyu baz alıyor ve desteği azRevosmiui sadece mobil veri ile
Zaten öyle iş günleri kullanıyorumHocam pil tasarufu açık onu kapatıp denemenizi öneririm. Senkronizasyon falan kapalı oluyor çünkü onda asıl şarjı götüren de onlar oluyor. Bütün gün senkronizasyon açık gezen çok kişi var.
Kardeşim dediklerini geçen gün yaptım ve sonuç teşekkürlerZaten öyle iş günleri kullanıyorum
Fark etti değil mi abiKardeşim dediklerini geçen gün yaptım ve sonuç teşekkürlerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fark etti ortalama 4 saat pubg oynadım 8 saate yakın ekran süresi aldımFark etti değil mi abi
Magisk te Universal gms doze yi kurdumNote 8 kullanan arkadaşlar mutlaka bu romu denesin efsane batarya süresi var ama tavsiyem akıllı ağ modu ve magisk üzerinden lkt ve gms kurmanız ayrıca kullanmadığıniz uygulamaları tasarruf moduna alın iyi forumlar Ruslar bu işi biliyorb lkt den batarya modu seçin oyun oynamiyorsaniz