Yardım Batarya marka tavsiyesi

Blackaxe123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖzgürBilecik
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 stabil
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
mi6 cihazım yamuldu kasa ve ekran değiştim fakat batarya çok az şarj tutuyor. Yeni bir batarya alıcam ama orijinal türkiyede yok deniliyor. Kaliteli markalar hangisidir orjinale yakın olsun istiyorum türkiyede Deji'yi çok öneren var öte taraftan nohon baya iyi yorumları var aliexpresste. Bunları katlıyacak düzgün bir batarya arıyorum çünkü bunlar 1 yıla pert oluyormuş.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum ama linkte verdiğim bataryayı almayı düşünüyorum. yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Oyla:

veliazak

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum ama linkte verdiğim bataryayı almayı düşünüyorum. yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mah değeri kandırmaca ve ürün hakkında yorum yok... Yorumları olumlu olan ürün bulmanı tavsiye ederim.

Oyla:

Blackaxe123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖzgürBilecik
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
12
N11 tarzı sitelerde satılan bataryalardan alabilirsiniz satıcıya bataryayı üreten firmayı sorun . Eğer Sunwoda veya Scud fujian ise alın . Çünkü şuan hali hazırda bir çok Xiaomi cihazda bu iki firmanın ürettiği piller kullanılıyor. Ben şahsen mi6 ya geçen sene temmuz ayında sunwoda üretimi pil aldım bir sorun çıkmadı gayet memnunum.
zahmet olmazsa aldığınız yerin linkini atar misiniz

Oyla:

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
8
bende bunu almayı düşünüyorum vergi vs derken 100 lirayı geçecek Türkiye'De orjinal satan yok o yüzden 20 liralık ürünlere 100 lira boşuna vermeyin:)

Oyla:
Üst Alt