Rehber Batarya kullanım süresi arttırma yöntemi hk (yapılacak işlem root gerektirir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Google yazılım mühendisi Dianne Hackborn tarafından yapılan açıklama:

Batterystats.bin dosyasında saklanan pil istatistikleri yalnızca, bataryanın şarj edilmediği süreçlerde pilin kademeleri ile ilgili bilgileri korumak için kullanılır. Yani, esas olarak Ayarlar> Pil ekranında görüntülenen bilgileri tutar.

Batterystats.bin silmenin pil ömrüne katkısı sadece plasebo etkisi ile sınırlı moustache~~

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Google yazılım mühendisi Dianne Hackborn tarafından yapılan açıklama:

Batterystats.bin dosyasında saklanan pil istatistikleri yalnızca, bataryanın şarj edilmediği süreçlerde pilin kademeleri ile ilgili bilgileri korumak için kullanılır. Yani, esas olarak Ayarlar> Pil ekranında görüntülenen bilgileri tutar.

Batterystats.bin silmenin pil ömrüne katkısı sadece plasebo etkisi ile sınırlı moustache~~

dikkatinizi celbetti mi bilmiyorum ancak ben bu işlemin fiziksel olarak bataryanın ömrünü arttırdığını iddia etmedim böylesi de mantık dışı zaten :) amaç zaten pil ekranında daha fazla değer görüp duygu doyugunluğu değil mi? (şahsen fazla ekran süresi alınca mutlu oluyorum bu durumdan) forumda ekran sürelerini yarıştıran birbirinden tavsiye alan çok insan var happy~~ her insan kullandığı telefondan max verimi bekliyor. nacizane belki faydası olacağını düşündüğüm için paylaştım asla bir iddiam yok ;)

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
dikkatinizi celbetti mi bilmiyorum ancak ben bu işlemin fiziksel olarak bataryanın ömrünü arttırdığını iddia etmedim böylesi de mantık dışı zaten :)
Bu oluşan dosya veya dosyaları silerek batarya performansım gözle görülür derecede arttı
amaç zaten pil ekranında daha fazla değer görür duygu doyurması değil mi? (şahsen fazla ekran süresi alınca mutlu oluyorum bu durumdan) forumda ekran sürelerini yarıştıran birbirinden tavsiye alan çok insan var happy~~
her insan kullandığı telefondan max verimi bekliyor. nacizane belki faydası olacağını düşündüğüm için paylaştım asla bir iddiam yok ;)
Google yazılım mühendisi Dianne Hackborn tarafından yapılan açıklama

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
neyi ima etmeye çalıştığına anlam veremedim! batarya performansı benim nazarımda fazla bekleme ve ekran süresidir. aksini iddia edecek var mı? ister plasebo ve ister başka birşey kaldı ki ben hoşnut olduktan sonra psikolojik olmuş ne önemi var? amacım sadece manevi anlamda faydasını gördüğüm konuyu benim gibi faydasını görmeyi bekleyen kişiler ile paylaştım.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
neyi ima etmeye çalıştığına anlam veremedim!
Öncelikle yazım ve hitap konusuna dikkat ediniz..!
Forum Kurallarımız
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

batarya performansı benim nazarımda fazla bekleme ve ekran süresidir. aksini iddia edecek var mı? ister plasebo ve ister başka birşey kaldı ki ben hoşnut olduktan sonra psikolojik olmuş ne önemi var? amacım sadece manevi anlamda faydasını gördüğüm konuyu benim gibi faydasını görmeyi bekleyen kişiler ile paylaştım.
Paylaştığınız konunun afaki olduğunu efsane google yazılım mühendisi Dianne Hackborn altı yıl önce gayet net bir şekilde açıkladı. Yanlış yönlendirmelere mahal vermemek adına konu cevaplara kapatılmış ve çöp kutusuna taşınmıştır.

Konu kilit + Çöp..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt