Soru batarya ısınma sorunu

Similac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Merhabalar yeni aldığım xaomi redmi note 7 telefonumu yeni şarja takarken bataryasının ısındığını fark ettim bataryadan da ses geliyor çok değil ama yaklaştığın zaman duyuluyor sen normal midir bu acaba sebebi nedir

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam cihazın şarj olurken ısınması normal ama batardan ses gelmesi normal bir durum değil. Sesin bataryadan geldiğine emin misiniz? Nasıl bir ses geliyor.

Oyla:

Similac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın şarj olurken ısınması normal ama batardan ses gelmesi normal bir durum değil. Sesin bataryadan geldiğine emin misiniz? Nasıl bir ses geliyor.

evet bataryadan geliyor çok ince bir ses geliyor sesi tarif edemiyorum ama telefonu kontrol ettim bataryası %90 da soğumuş

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
evet bataryadan geliyor çok ince bir ses geliyor sesi tarif edemiyorum ama telefonu kontrol ettim bataryası %90 da soğumuş
Hocam dediğiniz gibi ses bataryadan geliyorsa ve bu konuda eminseniz bu ciddi sorun oluşturabilir.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
telefona zararı dokunur mu acaba
Donanımsal olarak neden kaynaklanıyor cihaza ne derece zararı olur yada zararı olur mu pek emin değilim.Sizi yanlış yönlendirmek istemem, hocam siz en iyisi bu konusu işin ehliyle Zenex hocamla özelden bir konuşun. Etiketi gördüğünde sizinle iletişime geçecektir.

Oyla:

Similac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal olarak neden kaynaklanıyor cihaza ne derece zararı olur yada zararı olur mu pek emin değilim.Sizi yanlış yönlendirmek istemem, hocam siz en iyisi bu konusu işin ehliyle Zenex hocamla özelden bir konuşun. Etiketi gördüğünde sizinle iletişime geçecektir.

anladım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt