Soru Batarya Hızlı tükenmesi mi6!

memo150606

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Öğrenci
Konular
24
Merhabalar ;
Telefonu alalı 1 yıl oldu olacak her türlü şeyi denedim yaptım mutluydum taki , bu aya girinceye kadar pilde hızlı tükenmeler ara sıra takılmalar , android sistemin %40 - %50 kullanımları , Google play hizmetleri full %20nın altına düşmüyor napmam lazım global beta stable'ım pil sorunu takılmalar fazla yok ama ne yapabilirim batarya olu değildi 1 hafta içinde 9 saatlerden 5-6 saatleri zor çıkarır oldum yardım edin.

Şimdiden teşekkürler !

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
miroom taraftarligi seziyorum :D

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam ya ne taraftarı:D ilk custom romum cok araştırdım herkese bunu tavsiye etti bende cok begendim globale gore cok cok iyi bence tabo deger roomlari bilmiyorum hemen hemen ayni herhalde diğerleride happy~~

Oyla:

firan34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
firan34
Cihazım
İphone
Konular
7
Yok hocam ya ne taraftarı:D ilk custom romum cok araştırdım herkese bunu tavsiye etti bende cok begendim globale gore cok cok iyi bence tabo deger roomlari bilmiyorum hemen hemen ayni herhalde diğerleride happy~~
mi rom ne hocam romun tam adını ve sürümünü falan paylaşabilir misiniz, note 6 pro için araştırcam, ben de pil sorunuyaşyrm, miui 9 daym, bl açık

Oyla:

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Aynı sorun bende de var mi8 kullanıyorum Google Play'de ve Google Play hizmetleri aşırı şarj tüketiyor nasıl duzeltecegimi bilmiyorum

Oyla:

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Bence kullanılan rom ile değil, daha çok uygulamalarla alakalı bir durum yaşıyor olabilirsiniz. Ben global kararlı kullanıyorum. Ekran süresi 7.5 saati buluyor. Bekleme modunda ise sıfır şarj tüketiyor.
Uygulamalarınızın arka plan etkinliklerini kısıtlayıp yüzde 60 dan sonra pil tasarruf modunu açın ve sık sık pil optimizasyonu yapın. Etkisi olacaktır.
Optimizasyon nasıl yapıyorsunuz hocam

Oyla:
Üst Alt