Yardım Batarya Hakkında Şimdiden Teşekkürler.

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
BEYLER BEKLEME MODU YÜKSEK GÜÇ TÜKETİMİ ACİL CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Şimdi Değerli Arkadaşlar; Telefonumu gece Şarjdan Çıkarıp Yatmaya Gittiğimde Telefonumun Sabaha Kadar %10 İle 12 Arası Şarj Gidiyordu. Bu Sorunu Çözdüm gece yatarken Uçak Moduna Alıyorum Sabaha Kadar %1 Şarj Harcıyor.

Şimdi İse Sabah kalktığımda Telefon %99 İle Uçak Modunu Kapatıp İşe Gidiyorum. Telefonu Saat 8:30'dan 10:30'a Kadar Hiç Kullanmam Arama Gelse Bile Açamıyoruz. Neyse Bu Sırada Telefon İle Hiç Meşgul Olmazsam Bile Telefonu 10:30 Elime Aldığımda Telefonun Şarjı %99'dan %80 gerilediğini Görüyorum. Arka Plan Güç tasarrufu En Yüksek ve telefon Güç Tasarruf Modu Açık Olmasına Rağmenve Arka Plan Uygulamalar Kapalı Olması Nedeniyle Çok Fazla Şarj Gidiyor Sebebi ne Olabilir...

Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan Ötürü Çok ama Çok teşekkür Ederim. Allah Şimdiden razı Olsun.

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Hocam ben 8.1.2 kararlı kullanıyorum aynı problem bendede var. Telefonda ısınma yok ama yinede şarj su gibi akıp gidiyor.
İşten eve geldim şarj %100den çektim.
Ne oyun oynadım nede başka birşey, 1:30 saat geçti aradan %85 şuanda

Şimdi Hocam S7 Edge Kullanıyorum Aynı Zamanda Bir S7 Edgede Sürekli Açık Ekran Uygulaması Var Ama Mİ5 Gibi Şarjı Gitmiyor... Tek SIkıntım Şarj Gerisi Çok Akıcı Bir telefon S7 Edge'nin Bir Tık Altı Bir Cihaz. Güncel ve Bir Çok rakibinden Başarılı Tek Sorun Bu Şarjın hızlı Gitmesi

Oyla:

telsizsaz2030

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
man
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Sorun yazımlımsal gibi görünüyor.Global beta rom kurup deneyin sorununuz devam ederse,xiaomi eu rom kullanmanız tavsiye ederim.xiaomi eu rom batarya konusunda daha iyidir.Tabiki mi5 için bir çok geliştirilmiş rom mevcut

Oyla:

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Ha Bir Test İncelemesinde Daha Bulundum. Telefonu Güç Tasarruf Moduna Aldığım Zaman Şarjın Daha Tasarruflu Gitmesi Lazım Ama 2 Gün Aynı testi Yaptım Üst Üst Bir Tasarruf Modu Açıkken Birde Kapalı İken. EMin Olun Güç Tasarruf Modu Kapalı İken Şarj Daha Stabil

Ama Güç Tasarruf Modu Açık İken Cihaz 3 Tık Daha Fazla Şarj Harcıyor...

Oyla:

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Sorun yazımlımsal gibi görünüyor.Global beta rom kurup deneyin sorununuz devam ederse,xiaomi eu rom kullanmanız tavsiye ederim.xiaomi eu rom batarya konusunda daha iyidir.Tabiki mi5 için bir çok geliştirilmiş rom mevcut

Hocam Ben Yok Rom, Yok Root Bu tarz Şeyleri Sevmem Aldığım Gibi Orjinal Hali İle Kullanan Bir Kişiliğe Sahibim. O Olayı Bir Kaç Arkadaş Daha Dedide Bana ters Orjinal Hali İle Kullanırım. tamam rom Atınca orjinalliği Bozulmaz Ama Bana ters

Oyla:

telsizsaz2030

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
man
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Ozaman mi5 için yapılacak iyileştirme güncellemelerini beklemelisin.

Oyla:

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam Ben Yok Rom, Yok Root Bu tarz Şeyleri Sevmem Aldığım Gibi Orjinal Hali İle Kullanan Bir Kişiliğe Sahibim. O Olayı Bir Kaç Arkadaş Daha Dedide Bana ters Orjinal Hali İle Kullanırım. tamam rom Atınca orjinalliği Bozulmaz Ama Bana ters
Yani Kesinlikle Rom Falan Filan Hiç Uğraşma İnşallah Xiaomi Gelecek Güncellemelerle Bataryayı Optimize Eder:?

Oyla:

telsizsaz2030

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
man
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Mi5 Global beta şuan android 7 aldı ama genel itibariyle kullanıcılar batarya performansından şikayetçiler.Batarya sorunu yazılımsal genel bir sorun gibi duruyor.Xiaomi eu romların batarya konusunda biraz daha iyi olduğu yönünde kullanıcı görüşleri mevcut.

Oyla:

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Mi5 Global beta şuan android 7 aldı ama genel itibariyle kullanıcılar batarya performansından şikayetçiler.Batarya sorunu yazılımsal genel bir sorun gibi duruyor.Xiaomi eu romların batarya konusunda biraz daha iyi olduğu yönünde kullanıcı görüşleri mevcut.
Hocam şimdi şöyle bir durum var Global Beta Romlar Sonuç Olarak Geliştirici Romudur Tam Performans İçin Stabil Versiyon Önerilir Fakat Betanın Güzelliği Sürekli Güncelleme Almak, İşte Bu Sebepten Gelecek Güncellemelerle Optimize Edilmesini Büyük Olasılıkla Bekliyoruz Tabi Dediğin Şey de Mantıklı Karar Arkadaşımızın Sonuçtaclap~~

Oyla:

elsidi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi mi5's
Konular
0
Bataryalar yanlız kullanıldıklarında bitmezler bataryaları 100/100 doldurun hiç bir cihaza takmayın bir gece bir gün sonra bataryayı boşta ölçün 3 veya 5 volt düştüğünü göreceksiniz Yükte ölçerseniz bu voltaj düşümü 10 volt hatta daha'da düşebilir Tüm bataryaların kaliteye göre voltajı deposunda bekletme miadı vardır bu yükte (devrede) başka boşta başka Bataryalar kullanılmadıklarıda sonsuza kadar hiç fire vermeden depolama alanı değildirler

Oyla:

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1

Mesajlarınızı okudum arkadaşım, bendedw aynı sorun yaklaşık bekleme modunda şarj tüketimi 10.2
En son durum ne oldu sizin

Oyla:
Üst Alt