Soru Batarya Durumu

Komuta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
10
Merhaba,
Telefonu şarjdan çektikten sonra hızlı şekilde yüzde oranı düşüyor. Özellikle ilk çektiğimde 100 olan gösterge 97 oluyor. Çeşitli kalibrasyon yöntemlerini denedim ama değişmedi. Şu an bootloder kilitli durumda. Nasıl düzeltebilirim?

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Bu durum bende de oluyor. Mesela %100'den %90'a hızlı bir şekilde düşüyor daha sonra yavaş düşmeye başlıyor özellikle %80'e kadar. Sonrasında da normal akışında gidiyor. AOSP romlarda 10 saat civarı açık ekran süresi alıyorum. Bu arada ben bataryayı değiştirdim, arkadaşımın bana söylediği orijinal batarya takıldı dedi ama ne kadar doğru bilemem.
Birde mesela Evolution X romu var. Bu romda Pil sağlığı kısmında Tasarlanmış pil kapasitesi: 4000 mAh / Mevcut kapasite: 3040 mAh / Şarj döngüsü 93 cycles olarak gösteriyor. Benim kendi bataryam için böyle olmasının sebebini taktırdığım batarya kaynaklı diye düşünüyorum. Sizin bataryanız orijinal mi?

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
Bende de batarya ile ilgili sorunlar yaşıyorum 2 yıl oldu ama henüz değişmedi kalibrasyon çok denedim ama olmadı ben de de şöyle oluyor dolarken hızlı doluyor sonra %80 gelirken yavaş iniyor 15 dakkada anca iniyor mesala takılı kaliyor açıp kapattigimda 71 de diyelim Instagram'da gezinim düşüyor ,bazende kapatıp açayım 71 de ise 75 oluyor bu turlu anlamadım ben düzelmedi benim de batarya sorun sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de batarya ile ilgili sorunlar yaşıyorum 2 yıl oldu ama henüz değişmedi kalibrasyon çok denedim ama olmadı ben de de şöyle oluyor dolarken hızlı doluyor sonra %80 gelirken yavaş iniyor 15 dakkada anca iniyor mesala takılı kaliyor açıp kapattigimda 71 de diyelim Instagram'da gezinim düşüyor ,bazende kapatıp açayım 71 de ise 75 oluyor bu turlu anlamadım ben düzelmedi benim de batarya sorun sanirim
Benim redmi 8 bu arada

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
%100'den %90'a ne kadar sürede indiği değilde, genel olarak ne kadar ekran süresi aldığınıza dikkat edip öyle yorumlayın bence batarya performansını.. Yoksa yeni takıntımız bu olacak gibi :)

Komuta35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben maksimum 5 saat ekran süresi alıyorum. Orijinal rom da. Batarya değiştirmedim. Servis zaten çok ilgisiz. Xiaomi bu yüzden çok kaynedecek. Şu an iPhone ve Huawei efsane servis hizmeti var. Evofone berbat bir yer.

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ben maksimum 5 saat ekran süresi alıyorum. Orijinal rom da. Batarya değiştirmedim. Servis zaten çok ilgisiz. Xiaomi bu yüzden çok kaynedecek. Şu an iPhone ve Huawei efsane servis hizmeti var. Evofone berbat bir yer.
Ucuz etin yahnisi bu kadar olur hocam. Bu marka fiyat performans sebebi ile tercih ediliyor ve de tercih edilmeye devam edecek..

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hakikatten de sorun olmaya başlıyor özellikle benim sorun gördüğüm nokta Xiaomi memlekette doğru düzgün kurumsal bir firmayla anlaşmak yerine sadece İstanbul'da bulunan bir firma pek mantıklı görünmüyor

Üst Alt