Sohbet Başlatıcı, Arayüz, Icon Pack . .

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Dediğiniz gibi cihaz farkından olabilir hocam,icon araları çok açık olmaması önceliğim angel~~ teşekkür ederim.
Kesinlikle hocam. O şekilde olunca biraz yapmacık görünüyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Olabilir hocam tabi. Sevmemiş olabilirsiniz. Ben sizin temanızı sevdim ama. Kırdınız şuan beni

Hocam sizin düzeniniz de gayet iyi yalnız.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazim mi8 ve cin romu var temalarda kullandiginiz temanin duzen ayari var ordan yaptim cok hoşuma gidiyor boyle olmasi boylededevam edicem sanirim :)

edro1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
6
Hocam herkesin göz zevki ve rengi tartisilmaz fakat ben hiç begenmedim açikcası klasik miui tema cok hoşuma gidiyor ikonlar hariç kendime gore ikon bulup kullaniyorum ve kullandigim tema bu ve eklemek istiyorum forumda paylasilan bir cok tema bana hitap etmiyor :?:)[/QU
Hocam herkesin göz zevki ve rengi tartisilmaz fakat ben hiç begenmedim açikcası klasik miui tema cok hoşuma gidiyor ikonlar hariç kendime gore ikon bulup kullaniyorum ve kullandigim tema bu ve eklemek istiyorum forumda paylasilan bir cok tema bana hitap etmiyor :?:)
Bunu nasıl yüklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam herkesin göz zevki ve rengi tartisilmaz fakat ben hiç begenmedim açikcası klasik miui tema cok hoşuma gidiyor ikonlar hariç kendime gore ikon bulup kullaniyorum ve kullandigim tema bu ve eklemek istiyorum forumda paylasilan bir cok tema bana hitap etmiyor :?:)
Nasıl yüklerim

Nasıl yüklerim

Bunun adı ne

Son düzenleme:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24

Nasıl yüklerim

Nasıl yüklerim

Bunun adı ne
Hocam cin romu varsa telefonunuzda temalarin arama kismina 6x6 yazin indirip uygulayin daha sonra fotografta olan miui nin kendi temasini indirip costumize theme kismindan ikonlari tiklayip gorseldeki ikonlari uygulayin duvar kagidinin bir ismini bulamadim baska bir duvar kagidi ayarlayin tema magazasindan oldu bitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-23-11-56-23-700_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2018-08-23-11-56-23-700_com.android.thememanager.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 35

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
fark olarak 6x7 ikon kullanıyorum oda bana yetiyor
ilk Xiaomi alınca nova launcher premium paralı almıştım ama sonra MiUi arayüze alıştım. sadece ikon sayısını arttırdım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-23-12-07-31-609_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-08-23-12-07-31-609_com.miui.home.png
    2 MB · Görüntüleme: 32
Üst Alt