Sohbet Başlangıç motorsiklet önerisi 20k Bütçe

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
14
Merhaba arkadaşlarım 20k bütçem var sarı siteden baktığım motorların çoğu 100 ve 125 cc lik motorlar hakkında pek bir bilgim yok ama en azından bu yazı geçirebileceğim birşey almak istiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
Beni çok fazla servise sokmayacak kullanırken arıza çıkarmayacak parçaları ucuz olabilcek ve uzun süre kullanabileceğim bir marka seçmeye çalışıyorum.
Seçenekler
Küba :@Boss
Mondial Superboy 125i
Motoran Furia 125 cg
Motoran Dante 100
Falcon Mexico 150
Bulabildiğim bunlar var düşük km
Uygun fiyattan bazıları plakasız motorlar plaka için ne ödemem gerekir

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Başlangıç ve sürekli kullanmak için 50 cc bir motosiklet uygun ve ekonomik olur. Şimdiki 50 cc motorlar neredeyse 100-125 cc gücünde bir teknolojiye sahipler, çok seri çalışıyorlar. Acemiyseniz büyük motor asla tavsiye etmem. Motora binmek çok riskli bir şeydir. Hafife alınamaz, ağır bedelleri olabilir. Aman dikkat !

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç ve sürekli kullanmak için 50 cc bir motosiklet uygun ve ekonomik olur. Şimdiki 50 cc motorlar neredeyse 100-125 cc gücünde bir teknolojiye sahipler, çok seri çalışıyorlar. Acemiyseniz büyük motor asla tavsiye etmem. Motora binmek çok riskli bir şeydir. Hafife alınamaz, ağır bedelleri olabilir. Aman dikkat !
Daha öncesinde kanuni zebra vardı ondan az çok tecrübem var ama debriyajlı kullanmadım hiç

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Daha öncesinde kanuni zebra vardı ondan az çok tecrübem var ama debriyajlı kullanmadım hiç
Debriyajlı olanlar daha da tehlikelidir. Dik yokuşta gaz, vites ve debriyajı aynı anda kavrayamazsanız motor şaha kalkar, motorla birlikte sırtüstü geriye düşersiniz. Otomatikten şaşmayınız.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Mondial de kampanya var, Ay sonunda gelecek. Yarı otomatik. Bağa gitmek için ve şehir içi kullanım için aldım. 100/3 lt dediler. Yükseltme de yaptıracağım aldığım yerde. Sadece plaka ve noter masrafı var. Giriş için düşünülebilir. Bende acemiyim, sonra büyük bişey ve ehliyet almak için bunu aldım.

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Mondial de kampanya var, Ay sonunda gelecek. Yarı otomatik. Bağa gitmek için ve şehir içi kullanım için aldım. 100/3 lt dediler. Yükseltme de yaptıracağım aldığım yerde. Sadece plaka ve noter masrafı var. Giriş için düşünülebilir. Bende acemiyim, sonra büyük bişey ve ehliyet almak için bunu aldım.
Mondial' ın 50 cc motorunu almakla iyi etmişsiniz. Yedek parça sorunu da yoktur. Hayırlı olsun.

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha öncesinde kanuni zebra 90lık model kullandım yani yarı otomatik zevkini tattım şimdi ise vitesli istiyorum bu arada hayırlı olsun tekerinize taş değmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Debriyajlı olanlar daha da tehlikelidir. Dik yokuşta gaz, vites ve debriyajı aynı anda kavrayamazsanız motor şaha kalkar, motorla birlikte sırtüstü geriye düşersiniz. Otomatikten şaşmayınız.
Falcon attack 100 2018 model düşünüyorum Zaten vitesli kullanmayı bilmiyorum motor sıfır olduğu için hem 500 km rodajıni ben yapacağım hemde depriyaj vites kullanımını öğrenmiş olucağım bakalım nasıl bir deneyim olucak göreceğiz 🙂

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Daha öncesinde kanuni zebra 90lık model kullandım yani yarı otomatik zevkini tattım şimdi ise vitesli istiyorum bu arada hayırlı olsun tekerinize taş değmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Falcon attack 100 2018 model düşünüyorum Zaten vitesli kullanmayı bilmiyorum motor sıfır olduğu için hem 500 km rodajıni ben yapacağım hemde depriyaj vites kullanımını öğrenmiş olucağım bakalım nasıl bir deneyim olucak göreceğiz 🙂
Çok teşekkür ederim. Size de şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt