- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Hiç sorma, size de geçmiş olsun ilk adımı attınız devamı gelir artıkİyiymiş ilk gün tansiyon √\------
Hiç sorma, size de geçmiş olsun ilk adımı attınız devamı gelir artıkİyiymiş ilk gün tansiyon √\------
Magisk twrpyi kalıcı yapıyor mu? Bende şuan twrp açılıyor magisk var ama güncelleme sonrası gitmesinden korkuyorum. Gidince de tel fastbootta kalıyor.5 ay önce aldım telefonu, bootloader açık, twrp kurayım dedim 1de1 tamam , twrp açılıyor ne göreyim siyah ekran, hiçbirşeye dokunmadım, dokunmadığım halde herşeyim silindi. Hemde siyah ekranda iken ekranı görmeden. Başka twrp indirdim Fastboot ile kurdum bir baktım dokunmatik çalışmıyor, hiçbir kaydırma yapamıyorum. Gece oldu tabi 3. YouTube açtım orda bir twrp buldum Fastboot ile kurdum bu sefer oldu romu yükledim format data yapmam gerekiyormuş yapmadım magisk gerekiyormuş kurmadım. Hoop bootloop. Tabi ilk xiaomi telefonum kafayı yiyorum. Neyse eskiden beri tecrübe var twrp tekrar girdim forumu da okudum format data yaptım romu kurup magisk yükledim açıldı. Derin bir oh çektim. Açıldığında bir baktım root olmamış. Hadi bir daha twrp girdim magisk flashlayayim diye bir baktım dahili hafıza 0mb. Tekrar yeniden başlat magisk bellek kartına at tekrar yükle oldu saat 5.30 sonra derin nefes alıp uyudum
Twrp yi tekrar kurarsınız hocam sıkıntı değil.Magisk twrpyi kalıcı yapıyor mu? Bende şuan twrp açılıyor magisk var ama güncelleme sonrası gitmesinden korkuyorum. Gidince de tel fastbootta kalıyor.
Yok hocam twrp kalıcı değilse güncelleme yap dediğinde mi ekranında kalıyor ve tekrar cin rom atip twrp kurup global rom atıp kurmak gerekiyorTwrp yi tekrar kurarsınız hocam sıkıntı değil.
Aatığım hikayede yazdım çin romu ile alakası yok bence (bilmiyorum benim twrp biraz değişik) bilgisayar dan fastboot boot (hernwyse ismi).img yaptıktan sonra ben ses aç+güç tuşuna basıyordum.fakat bu yanlış imiş.sadece ses açma yeterliymiş .4 gün eziyet çektim fakat iyi bir tecrübe edindimYok hocam twrp kalıcı değilse güncelleme yap dediğinde mi ekranında kalıyor ve tekrar cin rom atip twrp kurup global rom atıp kurmak gerekiyor
Ha bide bilmiyorum ama şunu da deneyebilirsin günceleme ye gelip ek paketi seç yapabilirsin.şu an aklıma gelen bu ama sonrasında ne olacağını bilmiyorum.Denemedim.Foruma sorup daha fazla bilgi alabilirsin.Sağlıcakla kalın .Aatığım hikayede yazdım çin romu ile alakası yok bence (bilmiyorum benim twrp biraz değişik) bilgisayar dan fastboot boot (hernwyse ismi).img yaptıktan sonra ben ses aç+güç tuşuna basıyordum.fakat bu yanlış imiş.sadece ses açma yeterliymiş .4 gün eziyet çektim fakat iyi bir tecrübe edindim
Evet magisk twrpyi kalıcı yapıyorMagisk twrpyi kalıcı yapıyor mu? Bende şuan twrp açılıyor magisk var ama güncelleme sonrası gitmesinden korkuyorum. Gidince de tel fastbootta kalıyor.
Global romsa manuel göncelleyip twrp'yi kapatmadam magisk flashlayınca silinmezMıuı güncellemesi sonrası twrp siliniyor mu hocam?
Aynen üstadın dediği gibi güncellemenin zip halini manüel indirip wipe işlemi yapmadan da flashlayabilirsiniz veri kaybı olmaz (her zaman temiz kurulum iyidir) ardından kapatmadan üzerine magiskGlobal romsa manuel göncelleyip twrp'yi kapatmadam magisk flashlayınca silinmez
Magisk yani root atınca root ile yapılabilecek güzel şeyler var mi? Mesela ben emoji yi flan değiştirdimGlobal romsa manuel göncelleyip twrp'yi kapatmadam magisk flashlayınca silinmez