Sohbet Başıma gelmeyen kalmadı :)

CANPARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Redmi note 10
Konular
14
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün başıma gelmeyen kalmadı ben de buraya yazmak istedim. :) Bağ evine gezmeye gitmiştik. Önünden Erciyes dağından gelen bir dere akıyor. Dereye gidecektik. Gitmeden önce erik toplamak istedik biraz. Ağaca çıkarken telefon cebimden düştü. Arkadaki cam RedMi yazısının ordan hafif çatladı. Bir de kamera camı çatladı. Baya içime oturdu doğrusu. Çünkü hiç kılıfı çıkartmazken bugün giydiğim pantolondan dolayı çok kaba duruyor diye kılıfını çıkartmıştım. Neyse o öyle geçti gitti derken dereye gitmeye karar verdik kuzenlerle. Deredeki taşlardan geçerken durup bir yerde fotoğraf çekmek istedim. Tam bastığım taştan diğerine geçerken ayağım kaydı. Baştan aşağı derenin içinde banyo yaptım resmen. E tabi telefonda cebimde olduğu için baya ıslandı. Şarj girişinden ve jak girişinden biraz su almış sanırım. Biraz da kameranın içine su kaçmış çatladığı için. Telefon çalışıyordu kontrol ettim hemen bir sorun yoktu. Ama kamerada sanırım sorun var. Macro çekime geçtiğim zaman kameraya bağlanılamıyor telefonu yeniden başlatın yazdı bende telefonu kapatıp princin içine koydum. Umarım en ufak sorun ile telefonu sağlamca elime alırım. Bu da benim bu günlük hasarlı maceram. Bende kaşımın yarılmasının dışında bir sorun yok ama keşke telefona bir şey olmasaydı daha iyiydi :)
Geçmiş olsun

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Geçmiş olsun Hocam Önemli olan sağlık Telefon problem değil :)

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Geçmiş olsun gadasını aldığım. Erciyes'in suyu adamı diriltir, merak etme senin telefonda iyi olacaktır.

DSOTO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün başıma gelmeyen kalmadı ben de buraya yazmak istedim. :) Bağ evine gezmeye gitmiştik. Önünden Erciyes dağından gelen bir dere akıyor. Dereye gidecektik. Gitmeden önce erik toplamak istedik biraz. Ağaca çıkarken telefon cebimden düştü. Arkadaki cam RedMi yazısının ordan hafif çatladı. Bir de kamera camı çatladı. Baya içime oturdu doğrusu. Çünkü hiç kılıfı çıkartmazken bugün giydiğim pantolondan dolayı çok kaba duruyor diye kılıfını çıkartmıştım. Neyse o öyle geçti gitti derken dereye gitmeye karar verdik kuzenlerle. Deredeki taşlardan geçerken durup bir yerde fotoğraf çekmek istedim. Tam bastığım taştan diğerine geçerken ayağım kaydı. Baştan aşağı derenin içinde banyo yaptım resmen. E tabi telefonda cebimde olduğu için baya ıslandı. Şarj girişinden ve jak girişinden biraz su almış sanırım. Biraz da kameranın içine su kaçmış çatladığı için. Telefon çalışıyordu kontrol ettim hemen bir sorun yoktu. Ama kamerada sanırım sorun var. Macro çekime geçtiğim zaman kameraya bağlanılamıyor telefonu yeniden başlatın yazdı bende telefonu kapatıp princin içine koydum. Umarım en ufak sorun ile telefonu sağlamca elime alırım. Bu da benim bu günlük hasarlı maceram. Bende kaşımın yarılmasının dışında bir sorun yok ama keşke telefona bir şey olmasaydı daha iyiydi :)
öncelikle geçmiş olsun.bende 5 ay önce rn 8 aldım.yeminle telefon düşmek için kılıfı çıkarmamı bekliyor.2 kere düştü birinde omuz çantamdan eğilince birinde de eşortmanın cebinden düştü.kılıf varken hiç düşmez akıllı telefon ya.neyseki hasar yokwasntme~~:D

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Herkese teşekkür ederim. Tabi cana geleceğine mala gelsin demişler de ne bileyim daha yeni almıştım çok olmadı :D İçim acıdı. Bir de yurt dışı telefon. Garantisi yok maalesef. Acaba kamerasının camını değiştirebilir miyim onu düşünüyorum. En ufak bir netlik bozulması yok. Ama yine de rahat etmiyor insan :D
İyi ki de yokmuş hocam. Garantiye girmezdi çünkü, garantide yaptirtabilirdiniz ama pahalıya mal olur ve su girmiş ne zaman ne olacağı belli olmaz. Demekki nasip değilmiş geçmiş olsun hocam:| Varsa tanıdığa götürün kurutsunlar bir de kamera alırsınız değiştirilir sıkıntı değil ama fiyatı ne kadar bilmiyorum.

Son düzenleme:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Gecmis olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyle bi olayda benim.basima gelmisti zamaninda annemin cenazesinde kardesim yagmurlu havada htc my touch 4g slide i akan suya dusurmustu yandan klavyeli her tarafi flexli bi cihaz evde acip mudahele etmistim o kafayla cocuk telefonsuz kalmasin diye e tabi vidali olunca biraz daha kolay aciliyor tamir daha kolay

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Çok geçmiş olsun, okurken ben üzüldüm.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Çok geçmiş olsun hiç umulmayan zamanda bazen farklı deneyimler yaşayıp üzülebiliyoruz, asıl keşke kaşınızda yarılmasaydı...

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Telefonum sorun yaratmaya başladı bile. Şarj 50 de kaldı ama gece baktığımda 10 şarj kalmıştı. Kapattım sabaha kadar şarja takmadım. Sabah telefonu açtım şarj 50 gösteriyor ve telefon şarj olmuyor. İkide bir çıkıp çıkıp duruyor.

Üst Alt