- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 12
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün başıma gelmeyen kalmadı ben de buraya yazmak istedim. Bağ evine gezmeye gitmiştik. Önünden Erciyes dağından gelen bir dere akıyor. Dereye gidecektik. Gitmeden önce erik toplamak istedik biraz. Ağaca çıkarken telefon cebimden düştü. Arkadaki cam RedMi yazısının ordan hafif çatladı. Bir de kamera camı çatladı. Baya içime oturdu doğrusu. Çünkü hiç kılıfı çıkartmazken bugün giydiğim pantolondan dolayı çok kaba duruyor diye kılıfını çıkartmıştım. Neyse o öyle geçti gitti derken dereye gitmeye karar verdik kuzenlerle. Deredeki taşlardan geçerken durup bir yerde fotoğraf çekmek istedim. Tam bastığım taştan diğerine geçerken ayağım kaydı. Baştan aşağı derenin içinde banyo yaptım resmen. E tabi telefonda cebimde olduğu için baya ıslandı. Şarj girişinden ve jak girişinden biraz su almış sanırım. Biraz da kameranın içine su kaçmış çatladığı için. Telefon çalışıyordu kontrol ettim hemen bir sorun yoktu. Ama kamerada sanırım sorun var. Macro çekime geçtiğim zaman kameraya bağlanılamıyor telefonu yeniden başlatın yazdı bende telefonu kapatıp princin içine koydum. Umarım en ufak sorun ile telefonu sağlamca elime alırım. Bu da benim bu günlük hasarlı maceram. Bende kaşımın yarılmasının dışında bir sorun yok ama keşke telefona bir şey olmasaydı daha iyiydi