Yardım Banka uygulaması açılmıyor

csefacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa Can
Cihazım
Redmi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.10.0.WOJMIXM
Telefon Modeli
Poco x7 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Bugün KernelSu icin cihazım uygun mu diye kontrol etmek istedim. Github sayfasındaki önyükleyiciyi indirdim ve kontrol ettim. Lakin daha sonrasında yapikredi uygulamasına giriş yapamamaya başladım. Root uyarısı alıyorum. Uygulamayı ve apk dosyalarını sildim, play store, play hizmetleri, paket yükleyicisi, indirme yöneticisi, mi güvenlik uygulaması gibi uygulamaların verilerini tümüyle temizledim. Telefonu yeniden başlattım, Google play sertifikasini ve play integrity'i kontrol ettim sorhn yok ama yinede giriş yapamıyorum hata alıyorum. Bootloader başvurusu yapıldı, izni alındı lakin daha açmadım. Geliştirici seçenekleri tamamıyla kapalı. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler.

Glorious8

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X8 Pro
Konular
29
Banka uygulamasını da kaldırıp tekrar kurun. Banka uygulamaları bir kez root bildirimine takıldığında genelde hafızaya alıyor veriyi silsenizde bir şekilde o bildirimi bırakmıyor. Yeniden kurduğunuzda geçmiş hafızası olmayacağı için sorun çıkarmayacaktır.

Oyla:

csefacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa Can
Cihazım
Redmi 9
Konular
1
Banka uygulamasını da kaldırıp tekrar kurun. Banka uygulamaları bir kez root bildirimine takıldığında genelde hafızaya alıyor veriyi silsenizde bir şekilde o bildirimi bırakmıyor. Yeniden kurduğunuzda geçmiş hafızası olmayacağı için sorun çıkarmayacaktır.
Hocam yazmayı unutmuşum sanırım ama zaten defaatle silip tekrar yükledim. Hatta şuan ikinci alan ile giriş yapabildim ama NFC ödemeyi kullanmayı denedim bugün, reddetti ve kartımı kapattı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafta sonuna kadar duzeltemezsem bl açıp root atacağım. Anca öyle çözülecek galiba...

Oyla:
Üst Alt